Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: les paul Songtekst: lady of spain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: les paul - lady of spain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lady of spain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van les paul! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van les paul en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lady of spain .

Origineel

Lady of Spain I adore you Right from the night I first saw you My heart has been yearning for you What else could any heart do Lady of Spain I'm appealing Why should my lips be concealing All that my eyes are revealing Lady of Spain, I love you Night in Madrid, blue and tender Spanish moon makes silver splendor Music throbbing plaintive sobbing notes of a guitar While ardent Caballero serenades Lady of Spain I adore you Right from the night I first saw you My heart has been yearning for you What else could any heart do Lady of Spain I'm appealing Why should my lips be concealing All that my eyes are revealing Lady of Spain, I love you

 

Vertaling

Vrouwe van Spanje ik aanbid u Vanaf de nacht dat ik je voor het eerst zag heeft mijn hart naar jou verlangd Wat kan een hart nog meer doen Vrouwe van Spanje, ik ben aantrekkelijk Waarom zouden mijn lippen verbergen Alles wat mijn ogen onthullen Vrouwe van Spanje, ik hou van u Nacht in Madrid, blauw en teder Spaanse maan maakt zilveren pracht Muziek bonst, klagende snikkende noten van een gitaar Terwijl vurige Caballero serenades brengt Vrouwe van Spanje, ik aanbid u Vanaf de nacht dat ik je voor het eerst zag heeft mijn hart naar u verlangd Wat kan een hart nog meer doen Vrouwe van Spanje, ik ben aantrekkelijk Waarom zouden mijn lippen verbergen Alles wat mijn ogen onthullen Vrouwe van Spanje, ik hou van u