Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: les paul & mary ford Songtekst: am i blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: les paul & mary ford - am i blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van am i blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van les paul & mary ford! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van les paul & mary ford en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals am i blue .

Origineel

Am I blue, am I blue Ain't these tears In my eyes tellin' you Am I blue, you'd be too If each plans with your man Done fell through There was a time I was his only one But now I'm the sad and lonely one Oh, yes I am Was I gay, 'til today Now he's gone and we're through Am I blue Was I gay, until today Now he's gone and we're through Am I blue

 

Vertaling

Ben ik blauw, ben ik blauw Zijn dit geen tranen In mijn ogen die je vertellen Ben ik blauw, zou jij dat ook zijn Als alle plannen met je man Doorvielen Er was een tijd dat ik zijn enige was Maar nu ben ik de trieste en eenzame Oh, ja dat ben ik Was ik homo, tot vandaag Nu is hij weg en is het uit tussen ons Ben ik blauw Was ik homo, tot vandaag Nu is hij weg en is het over Ben ik blauw