Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: less than jake Songtekst: leech

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: less than jake - leech ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van leech? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van less than jake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van less than jake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals leech .

Origineel

Tell those stories to me I'm dying to hear the things you've done and seen. Farfetched as they may be. You strike a smile in me. Your stories ring of perjury. Construed with self empowering theme. Chorus. Suckin' on my brain your the teacher I'm the student. Turning things around your story's not congruent. Tabloid decoys pitiful excuses. Turning things around You're turning things around. A manic stunning scene. I'm taking notes your taking me away into your false reality. I know you comfort lies in lying to try to make your life make sense But you're not making sense. I'd say it aloud but I'm not aloud. I see your head spin round and round. Broken record talk tonight. skip that needle back and forth on your mind. wearing out unconvincing lies. Like a seedling dropped from an old oak tree. your shade don't hide no sun from me. Fake stories humor me. It's graduation time I love you like a mother.

 

Vertaling

Vertel me die verhalen. Ik ben benieuwd naar de dingen die je hebt gedaan en gezien. Hoe vergezocht ze ook mogen zijn. Je maakt een glimlach in me los. Je verhalen klinken als meineed. Geconstrueerd met een zichzelf versterkend thema. Refrein. Suckin' on my brain you the teacher I'm the student. Dingen omdraaien je verhaal is niet congruent. Tabloid decoys zielige excuses. Dingen omdraaien Jij draait dingen om. Een manisch verbluffende scène. Ik maak aantekeningen. Je neemt me mee in je valse realiteit. Ik weet dat je troost zoekt in liegen om je leven zinvol te maken, maar je maakt het niet zinvol. Ik zou het hardop willen zeggen, maar ik ben niet hardop. Ik zie je hoofd ronddraaien. Gebroken plaat, vanavond. De naald slaat heen en weer in je hoofd. Onovertuigende leugens slijten. Als een zaailing van een oude eik. Jouw schaduw verbergt geen zon voor mij. Valse verhalen humoreren me. Het is afstudeertijd ik hou van je als een moeder.