Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: less than jake Songtekst: mixology of tom collins

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: less than jake - mixology of tom collins ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mixology of tom collins? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van less than jake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van less than jake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mixology of tom collins .

Origineel

A friend of mine he pointed out to me. that who I've become. is not the same person that I used to be. A friend of mine he pointed out to me. That I'm not the same as I used to be. And y'know he made me think twice about who I am. And now I think of how I lived my life. Sitting on the corner under the street light. What would I change?. What would I want to stay the same?. And I've decided that I won't decide. So I 'll sit on the curb watching the cars roll by. who the hell needs self doubt.

 

Vertaling

Een vriend van me wees me erop, dat wie ik geworden ben, niet dezelfde persoon is die ik vroeger was. Een vriend van mij wees hij mij erop. Dat ik niet dezelfde ben als ik vroeger was. En weet je, hij liet me twee keer nadenken over wie ik ben. En nu denk ik aan hoe ik mijn leven heb geleefd. Zittend op de hoek onder de straatlantaarn. Wat zou ik veranderen? Wat zou ik hetzelfde willen laten? En ik heb besloten dat ik niet zal beslissen. Dus ga ik op de stoep zitten kijken naar de auto's die voorbij rijden. Wie heeft er in godsnaam zelftwijfel nodig.