Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: less than jake Songtekst: sugar in your gas tank

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: less than jake - sugar in your gas tank ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sugar in your gas tank? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van less than jake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van less than jake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sugar in your gas tank .

Origineel

If I had a scheme for everything,. It seems that I'd be sure more content with it all,. If I had it in me to stop my random thoughts,. and my dumb dreams. I could deal with this nonstop spinning world.. If only I could say that everything's ok. take a good look. and look the other way,. frustration, hell, who needs it anyway.. I'd rather sit back,. and just smoke cigarattes.. be the one with the loudest mouth. be the most closed minded that I could get

 

Vertaling

Als ik voor alles een plan had... Het lijkt erop dat ik met alles zeker meer tevreden zou zijn,,. Als ik het in me had om mijn willekeurige gedachten, en mijn domme dromen te stoppen. Ik zou kunnen omgaan met deze non-stop draaiende wereld... Kon ik maar zeggen dat alles in orde is, de andere kant opkijken, frustratie, verdomme, wie heeft dat nou nodig... Ik leun liever achterover en rook sigaretten. Ik ben degene met de luidste mond en de meest gesloten geest die ik kan krijgen.