Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: let go Songtekst: louise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: let go - louise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van louise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van let go! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van let go en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals louise .

Origineel

Serenade The night runs out As the moment fades we're wearing down Celebrate I don't know how I can keep this up, keep you around As long as it tastes so bittersweet I'm sorry Louise I didn't me it Louise, I need a favor Let go of my hand I won't lead you around Oh please, Louise Self-esteem eludes your reach So the Maybelline becomes a routine Do you believe geography Is the chemistry in our tragic scene? As long as it tastes so bittersweet I'm sorry Louise I didn't me it Louise, I need a favor Let go of my hand I won't lead you around Oh please, Louise

 

Vertaling

Serenade De nacht loopt ten einde Als het moment vervaagt raken we uitgeput Vier Ik weet niet hoe Ik kan dit volhouden, jou in de buurt houden Zolang het zo bitterzoet smaakt Het spijt me Louise Ik heb het niet gedaan. Louise, ik heb een gunst nodig Laat mijn hand los, ik zal je niet rondleiden Oh alsjeblieft, Louise Eigenwaarde ontglipt je Dus de Maybelline wordt een routine Geloof je dat geografie... de chemie is in onze tragische scène? Zolang het zo bitterzoet smaakt Het spijt me, Louise. Ik heb het niet gedaan. Louise, ik heb een gunst nodig. Laat mijn hand los ik zal je niet rondleiden Oh alsjeblieft, Louise