Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: let's sing! Songtekst: breaking up is hard to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: let's sing! - breaking up is hard to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breaking up is hard to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van let's sing!! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van let's sing! en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breaking up is hard to do .

Origineel

You tell me that you're leavin' I can't believe it's true! Girl, there's just no livin' without you Don't take your love away from me Don't you leave my heart in misery 'Cause if you go, then I'll be blue Breakin' up is hard to do Remember when you held me tight And you kissed me all through the night Think of all that we been through And breakin' up is hard to do They say that breakin' up is hard to do Now I know, I know that it's true Don't say that this is the end Instead of breakin' up I wish that We were makin' up again I beg of you don't say goodbye Can't we give our love just one more try? Come on baby, let's start anew Breakin' up is hard to do

 

Vertaling

Je vertelt me dat je weggaat. Ik kan niet geloven dat het waar is! Girl, there's just no livin' without you Neem je liefde niet van me weg Laat mijn hart niet in ellende achter 'Cause if you go, then I'll be blue Uit elkaar gaan is moeilijk om te doen Herinner je toen je me stevig vasthield En je kuste me de hele nacht Denk aan alles wat we hebben meegemaakt En uit elkaar gaan is moeilijk om te doen Ze zeggen dat uit elkaar gaan moeilijk is om te doen Nu weet ik, ik weet dat het waar is Zeg niet dat dit het einde is. In plaats van uit elkaar te gaan wens ik dat We makein 'up again Ik smeek je geen afscheid te nemen Kunnen we onze liefde niet nog een keer proberen? Kom op schat, laten we opnieuw beginnen Uit elkaar gaan is moeilijk om te doen