Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lewis capaldi Songtekst: headspace

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lewis capaldi - headspace ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van headspace? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lewis capaldi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lewis capaldi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals headspace .

Origineel

[Verse 1] Salt of the earth, my friend It's all that we are in the end Well, you trapped down all the lines you drew And I can take the hit but I'm sorry, I don't want the bruise Your voice gets a little loud When there's nothing to talk about, you shout, dear [Pre-Chorus] And I'll find my lights fading out More and more by the hour It gets dark in here [Chorus] If you got time enough for me Sing me a song and send me to sleep Slip into my headspace while I dream Spin me a yarn, wrap it up around me [Verse 2] Dust to dust, my friend Well, you're only blood and bones And I know your heart's at war with your head I am sure it hurt to see You're more than I'll ever have And more than I'll ever be I know it's a little late My timing was never great But I'm calling, dear [Pre-Chorus] I just wanted to let you know That I won't bother you anymore I'll be gone this time next year [Chorus] If you got time enough for me Sing me a song and send me to sleep Slip into my headspace while I dream Spin me a yarn, wrap it up around me If you got time enough for me Sing me a song and send me to sleep I never thought that a lie could sound so sweet Until you opened your mouth And you said you loved me

 

Vertaling

[Vers 1] Zout van de aarde, mijn vriend Het is alles wat we zijn op het einde Nou, je hebt alle lijnen die je hebt getrokken, neergehaald En ik kan de klap opvangen, maar het spijt me, ik wil de blauwe plek niet Je stem wordt een beetje luid When there's nothing to talk about, you shout, dear [Pre-Chorus] And I'll find my lights fading out Meer en meer met het uur It gets dark in here [refrein] Als je tijd genoeg voor me hebt Zing een liedje voor me en stuur me in slaap Glip in mijn hoofd terwijl ik droom Spin me een garen, wikkel het om me heen [Verse 2] Stof tot stof, mijn vriend Nou, je bent alleen maar bloed en botten En ik weet dat je hart in oorlog is met je hoofd Ik weet zeker dat het pijn doet om te zien Je bent meer dan ik ooit zal hebben En meer dan ik ooit zal zijn Ik weet dat het een beetje laat is Mijn timing was nooit goed But I'm calling, dear [Pre-Chorus] I just wanted to let you know Dat ik je niet meer zal lastigvallen Volgend jaar rond deze tijd ben ik weg [refrein] Als je tijd genoeg voor me hebt Zing een liedje voor me en stuur me in slaap Kruip in mijn hoofd terwijl ik droom Spin me a yarn, wrap it up around me Als je tijd genoeg voor me hebt Zing een lied voor me en stuur me in slaap Ik had nooit gedacht dat een leugen zo zoet kon klinken Tot jij je mond opendeed En je zei dat je van me hield