Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: liah Songtekst: me insinuando

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: liah - me insinuando ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me insinuando? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van liah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van liah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me insinuando .

Origineel

Acho que foi uma visão. Olhei pro lado e te enxerguei na multidão. Do nada.... O sangue ferve na emoção. Logo me vi querendo ser a sedução. Naquele lugar. Eu quis aparecer, nunca fui assim antes. De te conhecer. Eu quis me envolver. Quis te roubar. Eu dancei te olhando. Me insinuando. Eu fiz tudo pra você me olhar. Te imaginando. Te queria tanto. Eu fiz tudo pra você me olhar. À noite eu me embriaguei. E como um flash me perdi mais uma vez. Do nada.... Foi a força do amor. A deusa do amor. A lua, lua cheia

 

Vertaling

Ik denk dat het een visioen was. Ik keek om en zag jou in de menigte. Uit het niets.... Het bloed kookt van emotie. Al snel merkte ik dat ik de verleiding wilde zijn Op die plaats. Ik wilde komen opdagen, ik ben nog nooit zo geweest. Om jou te ontmoeten. Ik wilde me ermee bemoeien. Ik wilde je wegkapen. Ik danste terwijl ik naar je keek. mezelf insinuerend. Ik heb alles gedaan om jou naar mij te laten kijken. Ik beeld me jou in. Ik wilde je zo graag. Ik heb alles gedaan om jou naar mij te laten kijken. s Nachts werd ik dronken En in een flits was ik weer verdwaald. Van niets.... Het was de kracht van de liefde. De godin van de liefde. De maan, volle maan