Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: liam finn Songtekst: better to be

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: liam finn - better to be ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van better to be? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van liam finn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van liam finn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals better to be .

Origineel

Better to be, bigger than the other Heart on your sleeve and hat on your head I want to see you playing with your shadow Hypnotize me with every step Oh oh oh Falling asleep or sitting at the doctor I don't believe a thing that he says Ordinary people like I told you Are following me everywhere Bottle it up Bottle it up Bottle it up Bottle it up Girl you seemed so nice But I'll be gone by morning time Baby, baby I'll be gone You fooled me once or twice The boy inside can't unwind Maybe, maybe I'll go home Better to be, looking for an answer Out in the sea and under your bed I'll probably, just leave it to the morning My energy is already spent Bottle it up Bottle it up Bottle it up Bottle it up Bottle it up Bottle it up Bottle it up Bottle it up Girl you seemed so nice But I'll be gone by morning time Baby, baby I'll be gone Fooled me once or twice The boy inside can't unwind Maybe, maybe I'll go home Spoiling appetite Bigger eyes than belly size Baby, baby I'll be gone You fooled me once or twice The boy inside can't unwind Maybe, maybe I'll go home

 

Vertaling

Beter te zijn, groter dan de ander Hart op je mouw en hoed op je hoofd Ik wil je zien spelen met je schaduw Me hypnotiseren met elke stap Oh oh oh In slaap vallen of bij de dokter zitten Ik geloof niets van wat hij zegt Gewone mensen zoals ik je vertelde Volgen me overal Flessen maar. Op de fles Op de fles Flessen maar. Meid je leek zo aardig Maar ik zal morgenvroeg weg zijn Schatje, schatje ik zal weg zijn Je hebt me één of twee keer voor de gek gehouden De jongen binnenin kan zich niet ontspannen Misschien, misschien ga ik wel naar huis Het is beter om te zoeken naar een antwoord In de zee en onder je bed Ik zal het waarschijnlijk, gewoon tot de ochtend laten Mijn energie is al op Fles het op Opvullen Flessen vullen Flessen vullen Flessen maar. Bottle it up Bottle it up Bottle it up Meid je leek zo aardig Maar ik zal morgenvroeg weg zijn Schatje, schatje ik zal weg zijn Je hebt me één of twee keer voor de gek gehouden De jongen binnenin kan zich niet ontspannen Misschien, misschien ga ik wel naar huis Verwennerij van eetlust Grotere ogen dan buikomvang Baby, baby I'll be gone Je hebt me één of twee keer voor de gek gehouden De jongen binnenin kan zich niet ontspannen Misschien, misschien ga ik naar huis