Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: libra Songtekst: eu sei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: libra - eu sei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eu sei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van libra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van libra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eu sei .

Origineel

Não vem pra cá. Você não vai me achar. Não adianta nem tentar. Eu já fui eu não estou. Eu sumi eu não sou mais eu. Eu não planejei não foi por querer. Mas eu sei o erro foi meu. Eu sei. Não vem pra cá. Você não vai gostar de ver o quanto o meu olhar não tem mais calor. Não tem nem mais cor. Não tem mais nada que você deixou. Só restou a dor de saber que eu deixei escorrer pelas mãos mais um amor. Eu já fui eu não estou. Eu sumi eu não sou mais eu. Eu não planejei não foi por querer. Mas eu sei o erro foi meu. Eu sei. Eu sei... eu sei.... Eu sei... eu sei.... Eu sei... eu sei.... Que eu já fui eu não estou. Eu sumi eu não sou mais eu. Eu não planejei não foi por querer. Mas eu sei o erro foi meu. Eu sei.... Eu sei...

 

Vertaling

Kom niet hierheen. Je zult me niet vinden. Het heeft geen zin om het te proberen. Ik ben weg, ik ben het niet. Ik ben weg, ik ben mezelf niet meer. Ik heb het niet gepland, ik wilde het niet. Maar ik weet dat het mijn fout was. Ik weet het. Kom niet hierheen. Je zult niet graag zien dat mijn ogen geen warmte meer hebben. Er is geen kleur meer. Er is niets over van wat je achterliet. Het enige wat overblijft is de pijn van het weten dat ik een andere liefde door mijn handen liet glippen. Ik was het niet. Ik ben weg, ik ben mezelf niet meer. Ik heb het niet gepland, het was niet mijn keuze. Maar ik weet dat het mijn fout was. Ik weet het. Ik weet het... Ik weet het .... Ik weet het... Ik weet het .... Ik weet het... Ik weet het .... Wat ik ooit was, ben ik niet meer. Ik ben weg. Ik ben mezelf niet meer. Ik heb het niet gepland, ik bedoelde het niet zo. Maar ik weet dat het mijn fout was. Ik weet het .... Ik weet...