Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: life of agony Songtekst: lead you astray

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: life of agony - lead you astray ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lead you astray? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van life of agony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van life of agony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lead you astray .

Origineel

You give what you get Nothing more and nothing less Smile when needed to Speak when spoken to I won't lead you astray I won't lead you astray Candyman... Take what, what you need As long as it's free Come run away with me We'll run far away I won't lead you astray I won't lead you astray Candyman... Let go of what's real Show me what you feel Don't you be afraid I won't lead you astray Candyman... I won't lead you astray...

 

Vertaling

Je geeft wat je krijgt Niets meer en niets minder Lach wanneer het nodig is Spreek wanneer er tegen je gesproken wordt Ik zal je niet op een dwaalspoor brengen Ik zal je niet op een dwaalspoor brengen Candyman... Neem wat, wat je nodig hebt Zolang het maar gratis is Kom ren weg met mij We zullen ver weg lopen Ik zal je niet op een dwaalspoor brengen Ik zal je niet op een dwaalspoor brengen Candyman... Laat los wat echt is Laat me zien wat je voelt Wees niet bang Ik zal je niet op een dwaalspoor brengen Candyman... Ik zal je niet op een dwaalspoor brengen...