Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lifehouse Songtekst: take the weight of the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lifehouse - take the weight of the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take the weight of the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lifehouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lifehouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take the weight of the world .

Origineel

Take the weight of the world. Too tired to fold my hands. And throw them at your feet. Let me stay here for awhile. I don't want to go. There's nowhere else to go away for me. (chorus). So take the weight of the world?. Off of me for awhile. Be my peace. Be my light. Be to me the hiding place tonight. You take away everything i have known. Everything i can not have. And all that i want. All that i need is waiting here. (repeat chorus). Lift me up to where the angels fly. Lift me high to meet you there again. It's all i need. It's all i need. (repeat chorus). Be to me the hiding place tonight

 

Vertaling

Neem het gewicht van de wereld. Te moe om mijn handen te vouwen. En gooi ze aan je voeten. Laat me hier nog een tijdje blijven. Ik wil niet gaan. Er is nergens anders om weg te gaan voor mij. (refrein). Dus neem het gewicht van de wereld? van me af voor een tijdje. Wees mijn vrede. Wees mijn licht. Wees voor mij de schuilplaats vannacht. Je neemt alles weg wat ik heb gekend. Alles wat ik niet kan hebben. En alles wat ik wil. Alles wat ik nodig heb wacht hier. (herhaal refrein). Til me op naar waar de engelen vliegen. Til me hoog om je daar weer te ontmoeten. Het is alles wat ik nodig heb. It's all I need. (herhaal refrein). Wees voor mij de schuilplaats vannacht