Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lifehouse Songtekst: wrecking ball

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lifehouse - wrecking ball ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wrecking ball? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lifehouse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lifehouse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wrecking ball .

Origineel

I'm alone, wandering in your space Waiting for a sign of life Looking so out of place Then you whisper to me, it doesn't matter what you say I feel the weight against the wind The demolition of me caving in And I'm always swinging on this wrecking ball While you're building up and breaking down my wall You push and pull, you give and take And through it all I gravitate to you I'm a fool, a mechanical tool for you You've got all the switches and levers to blow my cool And when you know I'm broken That's when you come shining through You set me up to knock me down And leave my shattered pieces on the ground And I'm always swinging on this wrecking ball While you're building up and breaking down my wall (I'm not ready to break) You push and pull, you give and take And through it all I gravitate to you You set me up to knock me down And leave my shattered pieces on the ground And I'm always swinging on this wrecking ball While you're building up and breaking down my wall (I'm not ready to break) You push and pull, you give and take And through it all I gravitate to you

 

Vertaling

Ik ben alleen, dwalend in jouw ruimte Wachtend op een teken van leven Ik ben niet op mijn plaats Dan fluister je tegen me, het maakt niet uit wat je zegt Ik voel het gewicht tegen de wind in De afbraak van mij die instort En ik slinger altijd aan deze sloopkogel Terwijl jij mijn muur opbouwt en afbreekt Je duwt en trekt, je geeft en neemt En ondanks alles voel ik me tot jou aangetrokken Ik ben een dwaas, een mechanisch instrument voor jou Je hebt alle schakelaars en hendels om mijn koelte op te blazen En als je weet dat ik gebroken ben Dat is wanneer je door komt schijnen Je zet me op om me neer te slaan En laat mijn verbrijzelde stukken op de grond achter En ik slinger altijd aan deze sloopkogel Terwijl jij mijn muur opbouwt en afbreekt (Ik ben niet klaar om te breken) Je duwt en trekt, je geeft en neemt En door alles heen voel ik me aangetrokken tot jou Je zet me op om me neer te slaan En laat mijn verbrijzelde stukken op de grond achter En ik zwaai altijd aan deze sloopkogel Terwijl jij mijn muur opbouwt en afbreekt (Ik ben niet klaar om te breken) Je duwt en trekt, je geeft en neemt En door alles heen voel ik me aangetrokken tot jou