Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lightnin' hopkins Songtekst: mama's baby child

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lightnin' hopkins - mama's baby child ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mama's baby child? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lightnin' hopkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lightnin' hopkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mama's baby child .

Origineel

I was born'd on the levee, I'm my mama's baby child Yes, you know, it ain't but one thing I hate, some women have made mama's baby wild Yes, if I'd have listened, yes, to what my mama said If I'd have listened, yes, to what my mama said Yes, you know, I wouldn't be here this evening, I'm talking about, with a hung-down head Yes, you know, I'm going back home to mama, fall down on my mama's knee I'm going back home to mama, fall down on my mama's knee Yes, you know, I'm gonna ask my mama, "Please, ma'am, pray for me"

 

Vertaling

Ik ben geboren op de dijk, Ik ben mijn moeders kindje Ja, weet je, het is maar een ding dat ik haat, sommige vrouwen hebben mama's baby wild gemaakt Ja, als ik geluisterd had, ja, naar wat mijn moeder zei Als ik geluisterd had, ja, naar wat mijn moeder zei Ja, weet je, ik zou hier vanavond niet zijn, ik heb het over, met een opgehangen hoofd Ja, weet je, ik ga terug naar huis naar mama, val neer op de knie van mijn mama Ik ga terug naar huis naar mama, val neer op mijn mama's knie Ja, weet je, ik ga mijn moeder vragen, "Alsjeblieft, mevrouw, bid voor mij"