Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lightnin' hopkins Songtekst: mean old frisco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lightnin' hopkins - mean old frisco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mean old frisco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lightnin' hopkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lightnin' hopkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mean old frisco .

Origineel

Well, that mean old, mean old Frisco, and that low down Santa Fe Yes, that mean old Frisco, low down Santa Fe Gone took my babe away, yes, and blow smoke out to me Well my mother, she done told me, and my father told me too Yes, my mother she done told me, father told me too Son, every woman grins in your face, well, she ain't no friend of you Lord I wonder, will she ever think of me Lord I wonder, will my baby think of me Yes I wonder, I wonder, will my baby think of me Lord I ain't got no, special rider here Lord I ain't got no, special rider here I'm gonna leave, 'cause I don't feel welcome here

 

Vertaling

Nou, die gemene oude, gemene oude Frisco, en die lage Santa Fe Ja, die gemene oude Frisco, low down Santa Fe Gone took my babe away, ja, en blies rook naar me uit Nou mijn moeder, ze heeft het me verteld, en mijn vader vertelde het me ook Ja, mijn moeder heeft het me verteld, vader vertelde het me ook Zoon, elke vrouw grijnst in je gezicht, nou, ze is geen vriendin van je Heer ik vraag me af, zal ze ooit aan me denken Heer ik vraag me af, zal mijn baby aan me denken Ja ik vraag me af, ik vraag me af, zal mijn baby aan me denken Heer ik heb geen, speciale ruiter hier Heer ik heb geen, speciale ruiter hier Ik ga vertrekken, want ik voel me hier niet welkom