Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lights Songtekst: heavy rope [acoustic]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lights - heavy rope [acoustic] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heavy rope [acoustic]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lights! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lights en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heavy rope [acoustic] .

Origineel

Strange hands, taking my wrist again Somehow, I'm still alone Voices, shaking my steps again I, follow I'm a, little bit on the edge Hold up, hand out of reach I can't, hear much of what you said Come for me Don't let me tumble away Into the throws of the shadowy bay I cling to the rock, and it's crumbling off Toss me a heavy rope It's a slippery slope Come bail me out of this godforsaken precipice Come bail me out of this godforsaken precipice Turned up, in this old place again Can't seem, to get away Take me back to my element I'm afraid Don't let me tumble away Into the throws of the shadowy bay I cling to the rock, and it's crumbling off Toss me a heavy rope It's a slippery slope Come bail me out of this godforsaken precipice Come bail me out of this godforsaken precipice Oh I'm not a lost cause I'm just stuck in this spot And I'm prose to falling off So toss me a heavy rope It's a slippery slope Come bail me out of this godforsaken precipice Come bail me out of this godforsaken precipice Don't let me tumble away Into the throws of the shadowy bay I cling to the rock, and it's crumbling off Toss me a heavy rope It's a slippery slope Come bail me out of this godforsaken precipice Come bail me out of this godforsaken precipice Come bail me out of this godforsaken precipice Come bail me out of this godforsaken precipice

 

Vertaling

Vreemde handen, die mijn pols weer vastpakken Ergens, ben ik nog steeds alleen Stemmen, schudden mijn stappen weer Ik, volg Ik ben een beetje op het randje Hou vast, hand buiten bereik Ik kan niet veel horen van wat je zei. Kom voor mij Laat me niet weg tuimelen In de golven van de schaduwrijke baai Ik klamp me vast aan de rots, en die brokkelt af Gooi me een zwaar touw Het is een glibberige helling Kom me redden van deze godvergeten afgrond Kom me redden uit deze godvergeten afgrond Opnieuw opgedoken, op deze oude plek Ik kan maar niet wegkomen Breng me terug naar mijn element Ik ben bang. Laat me niet weg tuimelen In de golven van de schaduwrijke baai Ik klamp me vast aan de rots, en die brokkelt af Gooi me een zwaar touw Het is een glibberige helling Kom me redden van deze godvergeten afgrond Kom me redden uit deze godvergeten afgrond Oh ik ben geen verloren zaak Ik zit alleen vast op deze plek En ik sta op het punt om eraf te vallen Dus gooi me een zwaar touw toe Het is een glibberige helling Kom me redden van deze godvergeten afgrond Kom me redden van deze godvergeten afgrond Laat me niet weg tuimelen In de golven van de schaduwrijke baai Ik klamp me vast aan de rots, en die brokkelt af Gooi me een zwaar touw Het is een glibberige helling Kom me redden van deze godvergeten afgrond Kom me redden uit deze godvergeten afgrond Kom me redden uit deze godverlaten afgrond Kom me redden uit deze godverlaten afgrond