Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil durk Songtekst: granny crib

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil durk - granny crib ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van granny crib? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil durk! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil durk en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals granny crib .

Origineel

[Chorus] Came a long way to a mansion crib I had roaches out my granny crib Jumped into the streets on accident Police snatched me up they better not ask me shit I don't want no Quali I want some Actavis I bet that nigga won't lack again Remember I had them 2s for 10s Put me on child support you better not ask for shit On my dead body I remember wakin' up and seeing a dead body And I can't go back on my word that's on my dead body Don't come to my funeral crying ova my dead body And I ain't gon' pick you out I'm talking 'bout everybody I remember selling weed inside some Ed Hardy's My homie he the police he might be fed probably That's on my dead body [Verse 1] You ain't never been in a shootout with yo' homie he ain't shoot back Niggas don't try me when I'm by myself 'cause I'm too strapped Always tryin' to fix some shit where its loose at Couldn't get none to eat where I'm at I sold loose squares Tryin' tell my judge my story like who cares Can't explain the love I got in for Dahmir (for my son) Don't come outside when it's war I think you scared Wasn't in my life I tell my kids you dead Know some niggas that'll snake their homies for some meds Know some niggas that don't take care of their homies in the feds Know some niggas that took some gunshots to the head No reaction and scream "gang gang" when I'm dead Please be greater, don't please these haters When that Bentley paddle, like please these gators I don't cry at wakings, I'ma grieve later You don't believe me now, you gon' believe me later You ain't bleeding now, you gon' bleed later We don't buy 5s 7s, nigga we take 'em Percocet eater, I told Rex take 'em Ain't let money change him I told Rex thank you [Chorus] Came a long way to a mansion crib I had roaches out my granny crib Jumped into the streets on accident Police snatched me up they better not ask me shit I don't want no Quali I want some Actavis I bet that nigga won't lack again Remember I had them 2s for 10s Put me on child support you better not ask for shit On my dead body I remember wakin' up and seeing a dead body And I can't go back on my word that's on my dead body Don't come to my funeral crying ova my dead body And I ain't gon' pick you out I'm talking 'bout everybody I remember selling weed inside some Ed Hardy's My homie he the police he might be fed probably That's on my dead body [Verse 2] I'ma attached to my babies They be drivin' me crazy My three sons crazy Make my daughters ladies Turn these thous to millions Goin broke prevent it I be on my enemies 101 percentage Don't fuck wit no sucker niggas My life I adjusted wit it I snake you just to get it Don't wanna die, keep my distance Wonder why I keep my pistol Had fame since we was little Kept guns from being bullied Cap guns to keep 'em fully My teacher tried to push me I need them birds like Whoopi My bitch I love her pussy For thirty thousand book me They steady tryna book me Smoke a pound of cookie A designer junkie I done survived the jungle I'ma survive the struggle Forever gon' ride wit muscle Luffy These niggas ain't real, act like they love me Homicide, homicide if a nigga touch me Facts, oh-oh-oh A shame on you mean that's a shame on me Got fame on you mean that's fame for me If you get 100 years, that's the same for me I'll forgive you for what you did just explain to me [Chorus] Came a long way to a mansion crib I had roaches out my granny crib Jumped into the streets on accident Police snatched me up they better not ask me shit I don't want no Quali I want some Actavis I bet that nigga won't lack again Remember I had them 2s for 10s Put me on child support you better not ask for shit On my dead body I remember wakin' up and seeing a dead body And I can't go back on my word that's on my dead body Don't come to my funeral crying ova my dead body And I ain't gon' pick you out I'm talking 'bout everybody I remember selling weed inside some Ed Hardy's My homie he the police he might be fed probably That's on my dead body

 

Vertaling

[refrein] Came a long way to a mansion crib Ik had kakkerlakken uit mijn oma's huis Sprong per ongeluk de straat op De politie pakte me op en vroeg me beter niets. I don't want no Quali I want some Actavis Ik wed dat die neger niet meer tekort komt. Weet je nog dat ik die 2s voor 10s had? Geef me kinderbijslag en vraag me niets. Op mijn lijk. Ik weet nog dat ik wakker werd en een dood lichaam zag. En ik kan niet terugkomen op mijn woord dat op mijn lijk ligt Kom niet op mijn begrafenis huilen over mijn lijk En ik ga je er niet uitpikken, ik heb het over iedereen Ik weet nog dat ik wiet verkocht in een paar Ed Hardy's Mijn maatje is bij de politie, hij is waarschijnlijk gevoed Dat is op mijn lijk [Verse 1] You ain't never been in a shootout with yo' homie he ain't shoot back Niggas don't try me when I'm by myself 'cause I'm too strapped Altijd aan het proberen om wat shit te fixen waar het los zit Ik kon niets te eten krijgen waar ik nu ben, ik verkocht losse flodders Probeer mijn rechter mijn verhaal te vertellen, wie kan het wat schelen Kan de liefde die ik voor Dahmir (voor mijn zoon) heb niet verklaren Kom niet naar buiten als het oorlog is, ik denk dat je bang bent. Was niet in mijn leven ik vertel mijn kinderen dat je dood bent Ken wat nikkers die hun maatjes afpersen voor wat medicijnen Ken wat nikkers die niet voor hun maatjes zorgen in de FBI Ken wat nikkers die een paar schoten in hun hoofd hebben gehad Geen reactie en schreeuwen "gang gang" als ik dood ben Wees alsjeblieft groter, doe deze haters geen plezier Wanneer die Bentley paddle, zoals deze gators please Ik huil niet bij het wakker worden, ik treur later Als je me nu niet gelooft, geloof je me later Je bloedt nu niet, je bloedt later We kopen geen 5s 7s, nigga we nemen ze Percocet eter, ik zei Rex neem ze. Ik laat geld hem niet veranderen. I told Rex thank you [refrein] Came a long way to a mansion crib I had roaches out my granny crib Sprong per ongeluk de straat op De politie heeft me opgepakt en ze kunnen me beter niets vragen. I don't want no Quali I want some Actavis Ik wed dat die neger niet meer tekort komt. Weet je nog dat ik die 2s voor 10s had? Geef me kinderbijslag en vraag me niets. Op mijn lijk. Ik weet nog dat ik wakker werd en een dood lichaam zag. En ik kan niet terugkomen op mijn woord dat op mijn lijk ligt Kom niet op mijn begrafenis huilen over mijn lijk En ik ga je er niet uitpikken, ik heb het over iedereen Ik herinner me dat ik wiet verkocht in een paar Ed Hardy's Mijn maatje is bij de politie, hij is waarschijnlijk gevoed That's on my dead body [Verse 2] I'ma attached to my babies They be drivin' me crazy My three sons crazy Make my daughters ladies Maak van deze duizenden miljoenen Ik ga failliet om het te voorkomen Ik ben op mijn vijanden 101 procent. Don't fuck with no sucker niggas My life I adjusted with it I snake you just to get it Ik wil niet sterven, hou afstand Vraag me af waarom ik mijn pistool hou Had fame since we were little Hield pistolen tegen om gepest te worden Ik hou ze volledig onder de pet. Mijn leraar probeerde me te duwen Ik heb die vogels nodig zoals Whoopi Mijn teef, ik hou van haar poesje Voor dertigduizend boek je mij They steady tryna book me Smoke a pound of cookie Een designer junkie Ik heb de jungle overleefd I'ma survive the struggle Forever Gon'ride with muscle Luffy Deze nikkers zijn niet echt, doen alsof ze van me houden Moord, moord als een neger me aanraakt Feiten, oh-oh-oh Schaam je, dan schaam je je voor mij Roem over jou betekent roem voor mij Als jij 100 jaar krijgt, is dat hetzelfde voor mij Ik zal je vergeven voor wat je deed, leg het me gewoon uit [Chorus] Came a long way to a mansion crib I had roaches out my granny crib Sprong per ongeluk de straat op Police snatched me up they better not ask me shit I don't want no Quali I want some Actavis Ik wed dat die neger niet meer tekort komt. Weet je nog dat ik die 2s voor 10s had? Geef me kinderbijslag en vraag me niets. Op mijn lijk. Ik weet nog dat ik wakker werd en een dood lichaam zag. En ik kan niet terugkomen op mijn woord dat op mijn lijk ligt Kom niet op mijn begrafenis huilen over mijn lijk En ik ga je er niet uitpikken, ik heb het over iedereen Ik weet nog dat ik wiet verkocht in een paar Ed Hardy's Mijn maatje is bij de politie, hij is waarschijnlijk gevoed That's on my dead body