Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil nas x Songtekst: rodeo (early demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil nas x - rodeo (early demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rodeo (early demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil nas x! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil nas x en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rodeo (early demo) .

Origineel

[Intro] Daytrip took it to 10 (Hey) [Chorus] Oh, here we go, please let me know Off we go, don't leave me in the cold [Verse] If I took you everywhere, then well, you wouldn't know how to walk If I spoke on your behalf, then well, you wouldn't know how to talk If I gave you everything and everything is what I bought I can take it all back, I never cared 'bout what you thought I didn't mean to make you mad, I don't like when you're upset I'ma call you later on, baby girl, don't you forget I'ma take you from this party, we might go and have some sex Or we do that later on, now we lit like cigarettes [Pre-Chorus] I thought you would stay with me I'm yours and you're mine, I envy So what I'm gon' do? I don't have no clue, ain't no me without you [Chorus] Oh, here we go, please let me know Off we go, don't leave me in the cold [Refrain] If I took you everywhere, then well, you wouldn't know how to walk If I spoke on your behalf, then well, you wouldn't know how to talk If I gave you everything and everything is what I bought I can take it all back, I never cared 'bout what you thought [Outro] I thought you would stay with me I'm yours and you're mine, I envy So what I'm gon' do? I don't have no clue, ain't no me without you

 

Vertaling

[Intro] Daytrip bracht het naar 10 (Hey) [refrein] Oh, hier gaan we, laat het me weten Off we go, don't leave me in the cold [Verse] If I took you everywhere, then well, you would not know how to walk Als ik namens jou zou spreken, dan zou je niet weten hoe je moet praten Als ik je alles gaf en alles is wat ik kocht Ik kan het allemaal terugnemen, het kon me nooit schelen wat je dacht Ik wilde je niet boos maken, ik hou er niet van als je boos bent Ik bel je later, baby girl, vergeet het niet Ik neem je mee van dit feestje, misschien gaan we wel vrijen Of we doen dat later, nu we aangestoken zijn als sigaretten [Pre-Chorus] Ik dacht dat je bij me zou blijven Ik ben van jou en jij bent van mij, ik ben jaloers So what I'm gonna do? I don't have no clue, ain't no me without you [Chorus] Oh, here we go, please let me know Off we go, don't leave me in the cold [Refrein] If I took you everywhere, then well, you would not know how to walk Als ik namens jou sprak, dan zou je niet weten hoe je moet praten Als ik je alles gaf en alles is wat ik kocht Ik kan het allemaal terugnemen, het kon me nooit schelen wat je dacht [Outro] Ik dacht dat je bij me zou blijven Ik ben van jou en jij bent van mij, ik ben jaloers Dus wat ga ik doen? I don't have no clue, ain't no me without you