Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil peep Songtekst: vibe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil peep - vibe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vibe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil peep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil peep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vibe .

Origineel

[Verse] I been spendin' time Time after time Tryna get my mind right But, I just find I been lyin' Lyin' to myself I don't need your help I been just fine on my own Baby, I could handle mine I could multiply, I could satisfy Anybody tryn' see me shine Man, that's just the way I grind I been on my grind You been on my line Thats the reason why I been workin' hard You could stand aside [Hook] I could never die I got too much pride That's why she always cryin' tell me I'll live forever through my vibe I can never die I got too much pride That's why she always cryin' tell me I'll live forever through my vibe [Outro] That's why she always cryin' tell me I'll live forever through my vibe That's why she always cryin' tell me I'll live forever through my vibe

 

Vertaling

[Verse] I been spendin' time Tijd na tijd Tryna get my mind right But, I just find I been lyin' Lieg tegen mezelf Ik heb je hulp niet nodig Ik kan het prima alleen aan Baby, I could handle mine I could multiply, I could satisfy Anybody tryn' see me shine Man, dat is gewoon de manier waarop ik maal I been on my grind You been on my line Thats the reason why I been workin' hard You could stand aside [Hook] Ik zou nooit kunnen sterven I got too much pride That's why she always cryin' tell me Ik zal voor altijd leven door mijn vibe I can never die I got too much pride That's why she always cryin' tell me I'll live forever through my vibe [Outro] That's why she always cryin' tell me I'll live forever through my vibe That's why she always cryin' tell me I'll live forever through my vibe