Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil scrappy Songtekst: like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil scrappy - like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil scrappy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil scrappy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like me .

Origineel

Ey, like me, come on, G's up, get yo' cheese up Ey, ya know what it is man, G's up, get yo' cheese up, ey It's ya boy, Lil' Scrap, don't nobody really know my struggle But they wanna be, where I'm at Well go through the pain, nigga 'cause only the good Lord know, yup I think they wanna ride like me Have a bitch on the passenger side like me Yeah, I think they wanna shine like me On TV with the fame like me Yeah, they wanna wear a chain like me I think they wanna be trained like me Yeah, they wanna have the game like me But don't wanna go through pain like me I know you see me shining with the yellow diamond Don't be thinkin' that ya boy ain't been grinding I was with my momma and there was a lotta drama We sold crack from the winter all through the summer Yeah, we went through pain, we was stacking change Paying the cost to live in the streets mayne Sold cocaine just a little powder Sellin' weed tryna make a couple of extra dollars The shit I been through a nigga should've been a scholar All night tryna sleep hearing pistols hollar, damn Now when your plannin' to die, you know a nigga cried Not having him around, you know it hurt inside Gotta have shelter over my lil' sister Momma wondering around 'cause she a drug dealer I gotta give it to her 'cause she a real nigga I kill any mo'focker doing something to her, yup I think they wanna ride like me Have a bitch on the passenger side like me Yeah, I think they wanna shine like me On TV with the fame like me Yeah, they wanna wear a chain like me I think they wanna be trained like me Yeah, they wanna have the game like me But don't wanna go through pain like me They wanna be on stage right, they wanna get paid But they don't know the hurt and they can't feel my pain On stage gettin' hit with a bottle Knocked out and I need to know if I'mma rap tomorrow In the hospital straight bruised up Got a cut from my lip and my thumbs up, damn It's kind of fucked up, 'cause I waz showin' love I was givin' hugs, chillin' with the thugs Al I'm tryna do is show love to everybody God let me alive so I can tell about it, Amen See I don't scream and shout it, but I go to church What ya know about puttin' in that brown work They throwin' up signs and they dyin' for it, I'm crip and a blood Niggaz taking lives goin' to jail payin' for it Ain't nothing left after death but heaven itself And if ya go to jail your seed will have no help I think they wanna ride like me Have a bitch on the passenger side like me Yeah, I think they wanna shine like me On TV with the fame like me Yeah, they wanna wear a chain like me I think they wanna be trained like me Yeah, they wanna have the game like me But don't wanna go through pain like me

 

Vertaling

Ey, zoals ik, kom op, G's up, get yo' cheese up Ey, ya know what it is man, G's up, get yo' cheese up, ey It's ya boy, Lil' Scrap, don't nobody really know my struggle But they wanna be, where I'm at Doorsta de pijn, neger, want alleen de Heer weet het. Ik denk dat ze willen rijden zoals ik Met een teef aan de passagierskant zoals ik Ja, ik denk dat ze willen schitteren zoals ik Op TV met de roem zoals ik Ja, ze willen een ketting dragen zoals ik Ik denk dat ze getraind willen worden zoals ik Ja, ze willen het spel spelen zoals ik Maar willen niet door pijn gaan zoals ik Ik weet dat je me ziet schitteren met de gele diamant Denk niet dat je jongen niet aan het slijpen is geweest Ik was met mijn moeder en er was een hoop drama We verkochten crack vanaf de winter tot aan de zomer Yeah, we went through pain, we was stacking change We betaalden de kosten om op straat te leven. We verkochten cocaïne, gewoon een beetje poeder. We verkochten wiet en probeerden een paar extra dollars te verdienen. De shit die ik heb meegemaakt, een nigga had een geleerde moeten zijn. De hele nacht proberen te slapen terwijl ik pistolen hoor schreeuwen, verdomme Als je van plan bent om te sterven, weet je dat een neger huilde. Hem niet in de buurt hebben, je weet dat het pijn doet van binnen Gotta have shelter over my lil' sister Mamma is in de buurt omdat ze een drugsdealer is. Ik moet het haar nageven, want ze is een echte nigga. Ik vermoord elke klootzak die haar iets aandoet, yup Ik denk dat ze willen rijden zoals ik Met een teef aan de passagierskant zoals ik Ja, ik denk dat ze willen schitteren zoals ik Op TV met de roem zoals ik Ja, ze willen een ketting dragen zoals ik Ik denk dat ze getraind willen worden zoals ik Ja, ze willen het spel spelen zoals ik Maar willen niet door pijn gaan zoals ik Ze willen op het podium staan, ze willen betaald worden Maar ze kennen de pijn niet en ze kunnen mijn pijn niet voelen On stage gettin' hit with a bottle Knock out and I need to know if I'mma rap tomorrow In het ziekenhuis, helemaal onder de blauwe plekken Ik heb een snee in mijn lip en mijn duimen zitten omhoog, verdomme Het is een beetje klote, want ik was liefde aan het geven Ik gaf knuffels, chillend met de boeven Alles wat ik probeer te doen is liefde te tonen aan iedereen. God laat me leven zodat ik erover kan vertellen, Amen Zie je, ik schreeuw het niet uit, maar ik ga naar de kerk. Wat weet je van dat bruine werk? Ze gooien borden op en ze sterven ervoor. Ik ben een crip en een blood Negers nemen levens en gaan naar de gevangenis om ervoor te betalen. Er is niets meer over na de dood, behalve de hemel zelf En als je naar de gevangenis gaat, zal je zaad geen hulp hebben Ik denk dat ze willen rijden zoals ik Have a bitch on the passenger side like me Ja, ik denk dat ze willen schitteren zoals ik Op TV met de roem zoals ik Ja, ze willen een ketting dragen zoals ik Ik denk dat ze getraind willen worden zoals ik Ja, ze willen het spel spelen zoals ik Maar willen niet door pijn gaan zoals ik