Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil skies Songtekst: garden

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil skies - garden ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van garden? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil skies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil skies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals garden .

Origineel

[Intro] Woah-oh, oh, oh, oh, oh, oh Menoh Woah-oh, oh Ayy [Chorus] Now they salty See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome Lil' baby, why you fraudin'? Plant my seed, watch me grow a garden Save your breath, I don't do the arguin' We done came up, we worked the hardest Why you salty? See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome [Verse 1] Run away, from all the pain I tried so hard to change my ways, think I'm insane She rollin' up my Mary Jane, she in love with me And I'm rollin' off an Addy pill, think this controllin' me And they said I wouldn't be shit, but I'm here And you thought that I was up now, just wait 'til next year I got people sendin' threats, I can never show no fear Smoke 'em like a cigarette, see that smoke when I appear [Chorus] Now they salty See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome Lil' baby, why you fraudin'? Plant my seed, watch me grow a garden Save your breath, I don't do the arguin' We done came up, we worked the hardest Why you salty? See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome [Verse 2] I put my back against the wall and just scream, "Fuck 'em all" Now that I'm up they like to call and try to get involved I look my shorty in the eyes like, "I can't do you wrong" You ride for me, I ride for you, that's how we get along I see it in your face, yeah, got no time for the basic I wish they could see it how I see it, but I'm famous You can have my old swag 'cause every day I change it I can't take no L's, I'm destined for greatness [Chorus] Now they salty See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome Lil' baby, why you fraudin'? Plant my seed, watch me grow a garden Save your breath, I don't do the arguin' We done came up, we worked the hardest Why you salty? See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome

 

Vertaling

[Intro] Woah-oh, oh, oh, oh, oh, oh Menoh Woah-oh, oh Ayy [refrein] Now they salty Zie me winnen, nu willen ze me stoppen We kwamen van niets, nu zijn we verdomme aan het flossen Ik voel me geweldig, deze mensen denken dat ik geweldig ben Lil' baby, waarom bedrieg je me? Plant mijn zaad, kijk hoe ik een tuin laat groeien Spaar je adem, ik doe niet aan ruziën We zijn opgekomen, we hebben het hardst gewerkt Waarom ben je zoutig? Zie me winnen, nu willen ze me stoppen We kwamen van niets, nu zijn we verdomme aan het flossen Ik voel me geweldig, deze mensen denken dat ik geweldig ben [Verse 1] Run away, from all the pain I tried so hard to change my ways, think I'm insane She rollin' up my Mary Jane, she in love with me And I'm rollin' off an Addy pill, think this controllin' me And they said I would not be shit, but I'm here En jij dacht dat ik nu op was, wacht maar tot volgend jaar. Ik heb mensen die bedreigingen sturen, ik kan nooit geen angst tonen Rook ze als een sigaret, zie die rook als ik verschijn [Chorus] Now they salty Zie me winnen, nu willen ze me stoppen We kwamen van niets, nu zijn we verdomme aan het flossen Ik voel me geweldig, deze mensen denken dat ik geweldig ben Lil' baby, waarom bedrieg je me? Plant mijn zaad, kijk hoe ik een tuin laat groeien Spaar je adem, ik doe niet aan ruziën We zijn opgekomen, we hebben het hardst gewerkt Waarom ben je zoutig? See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome [Verse 2] Ik zet mijn rug tegen de muur en schreeuw, "Fuck 'em all" Nu dat ik op ben willen ze bellen en proberen betrokken te raken Ik kijk mijn kleine in de ogen van, "Ik kan je geen kwaad doen" Jij rijdt voor mij, ik rij voor jou, zo gaan we met elkaar om Ik zie het in je gezicht, ja, heb geen tijd voor de basis Ik wou dat ze het konden zien zoals ik het zie, maar ik ben beroemd Je mag mijn oude stijl hebben, want ik verander hem elke dag I can't take no L's, I'm destined for greatness [Chorus] Now they salty See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome Lil' baby, waarom bedrieg je me? Plant mijn zaad, kijk hoe ik een tuin laat groeien Spaar je adem, ik doe niet aan ruziën We zijn opgekomen, we hebben het hardst gewerkt Waarom ben je zoutig? See me winnin', now they wanna stop me Came from nothin', now we fuckin' flossin' I feel great, these people think I'm awesome