Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: bad girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - bad girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad girl .

Origineel

If you want it, come and get it. One seven eagle eagle weezy my name, yep. The heater heater fire fire turn on more flame yep. We the people, all ya people told ya not speak to. Peeps will leave you sleeping with your people. Right beneath you. How I like to ignite this track with my butane. How I'd fight like twenty rounds. I gotta do wayne. Weezy f baby baby I keep my shoes clean. Shirt always matches, stay in the new jeans. Yeah I'm young b. , what is you saying to me. Really I cannot understand them. If they ain't paying for me. Funny how pig n-ggas get there ran from me. But they ain't sh-t I just go to the other hand, dummy. I've been a bad girl. Imust admit this. Welcome to my world in case you missed it. I'm a big deal, its kinda twisted. But let's just keep it real. I know how to... this. (if you want it, come and get it). I'm a bad girl. I'ma do what I do. I could... if I need it too. A girl like me will bring you to your knees. Cause that's what bad girls do. I'm a bad girl, I'm do what I do. I could... if I need it too. A girl like me will bring you to your knees. Cause that's what bad girls do. Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (I like a bad girl, a bad bad girl). Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (I like a bad girl, a bad bad girl). Come and punish me. You can tie me up and. Do as you please, make me like a new toy. I'm a mvp, can't nobody touch me. This is my time. You can watch in section. (if you want it, come and get it). I'm a bad girl. I'ma do what I do. I could... if I need it too. A girl like me will bring you to your knees. Cause that's what bad girls do. I'm a bad girl I'm do what I do. I could... if I need it too. A girl like me will bring you to your knees. Cause that's what bad girls do. Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (I like a bad girl, a bad bad girl). Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (I like a bad girl, a bad bad girl). Bring you to knees. Bring - bring you to knees - knees. Bring you to knees. Bring you to knees. Bring - bring you to knees - knees. Bring you to knees. I'm a bad girl. I'ma do what I do. I could... if I need it too. A girl like me will bring you to your knees. Cause that's what bad girls do. I'm a bad girl I'm do what I do. I could... if I need it too. A girl like me will bring you to your knees. Cause that's what bad girls do. Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (I like a bad girl, a bad bad girl). Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (I like a bad girl, a bad bad girl)

 

Vertaling

Als je het wilt, kom het dan maar halen. Een zeven eagle eagle weezy mijn naam, yep. The heater heater fire fire turn on more flame yep. Wij de mensen, al ya mensen verteld ya niet te spreken. Peeps zal je laten slapen met je mensen. Recht onder je. Hoe ik graag deze track te ontsteken met mijn butaan. How I'd fight like twenty rounds. Ik moet wayne doen. Weezy f baby baby Ik hou mijn schoenen schoon. Shirt past altijd, blijf in de nieuwe jeans. Ja, ik ben jong B., wat zeg je tegen mij. Echt ik kan ze niet begrijpen. Als ze niet voor mij betalen. Grappig hoe varkens n-ggas van mij weglopen. Maar ze zijn niet sh-t Ik ga gewoon naar de andere hand, dummy. Ik ben een stoute meid geweest. Ik moet dit toegeven. Welkom in mijn wereld, voor het geval je het gemist hebt. Ik ben een grote jongen, het is een beetje vreemd. Maar laten we eerlijk zijn. Ik weet hoe ik... dit moet doen. (als je het wilt, kom het dan maar halen). Ik ben een stoute meid. Ik doe wat ik doe. Ik zou... als ik het ook nodig heb. Een meisje zoals ik zal je op je knieën brengen. Want dat is wat slechte meisjes doen. Ik ben een stoute meid, ik doe wat ik doe. Ik kan... als ik het ook nodig heb. Een meisje zoals ik zal je op je knieën brengen. Want dat is wat slechte meisjes doen. Imma bad girl, Imma bad girl. (Ik hou van een slechte meid, een slechte slechte meid). Imma bad girl, Imma bad girl. (Ik hou van een slechte meid, een slechte slechte meid). Kom en straf me. Je kan me vastbinden en. Doe wat je wilt, maak me als een nieuw speeltje. Ik ben een mvp, niemand kan me iets doen. Dit is mijn tijd. Je kan kijken in de sectie. (als je het wilt, kom het dan maar halen). Ik ben een stoute meid. Ik zal doen wat ik doe. Ik zou... als ik het ook nodig heb. Een meisje zoals ik zal je op je knieën brengen. Want dat is wat slechte meisjes doen. Ik ben een slechte meid, ik doe wat ik doe. Ik kan... als ik het ook nodig heb. Een meisje zoals ik zal je op je knieën brengen. Want dat is wat slechte meisjes doen. Imma bad girl, Imma bad girl. (Ik hou van een slechte meid, een slechte slechte meid). Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (Ik hou van een slechte meid, een slechte slechte meid). Breng je op de knieën. Breng - breng je op de knieën - knieën. Breng je op de knieën. Breng je op de knieën. Breng - breng je op de knieën - knieën. Breng je op de knieën. Ik ben een slechte meid. Ik zal doen wat ik doe. Ik zou kunnen... als ik het ook nodig heb. Een meisje zoals ik zal je op je knieën brengen. Want dat is wat slechte meisjes doen. Ik ben een slechte meid, ik doe wat ik doe. Ik kan... als ik het ook nodig heb. Een meisje zoals ik zal je op je knieën brengen. Want dat is wat slechte meisjes doen. Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (Ik hou van een slechte meid, een slechte slechte meid). Imma bad girl, Imma Imma bad girl. (Ik hou van een slechte meid, een slechte slechte meid)