Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: let’s talk it over (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - let’s talk it over (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let’s talk it over (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let’s talk it over (remix) .

Origineel

[Intro:] Hey princess Yeah you [Verse 1:] Knew I would love you like a fat kid love food Knew I would score like Shaq did in school Knew I was stupid, knew I looked like a big fool I must have had the flu, I thought the shit was cool Knew you would fall in love with me and the shit I do But never knew you would murder me, what did I do? Knew you was right for me, knew I was right for you Knew I would help you sell, knew I would write for you Knew I would keep you well, knew I would fight for you Knew I would pull out my heart and bring it right to you You knew all about me baby, but you wasn't about me baby Damn Young Wayne prepare for change Cause it seems like girly don't care the same You had my chain, you buried my name Then you had champagne [Verse 2:] Other people telling me I fell off Other people telling me I felt y'all Mama telling me I should at least call My mind telling me she should at least call Felt like I was at the bottom of the seesaw Felt like I was at the bottom of the seashore But you got to let her be boy And when you open up your eyes I hope you see more And when I see you, I see detour Don't need to be depressed anymore Baby girl I need more Now run your mouth until your knees sore [Verse 3:] 5 carats on her finger got her hand smitten But everybody get a ring even Scottie Pippen Everybody got a thing but I guess mine isn't, with my vision So I just sits in my Lamborghini, let my top vibe with me Kick back and get high with me And if she still get me I hope my wife know she got a player for life and that's no bullshit I push love to it's full limit Do a 190 in a lane called memory And I know you in that lane with me But when the light changed you didn't change with it And now I'm honking my horn Got to get that dead grass off of my lawn Yeah, as I mows on, the champagne's never frozen, as it pours on the floor

 

Vertaling

[Intro:] Hey prinses Yeah you [Verse 1:] Ik wist dat ik van je zou houden zoals een dik kind van eten houdt Ik wist dat ik zou scoren zoals Shaq op school Wist dat ik dom was, wist dat ik er als een grote dwaas uitzag Ik moet de griep gehad hebben, ik dacht dat die shit cool was Ik wist dat je verliefd zou worden op mij en de shit die ik doe. Maar nooit geweten dat je me zou vermoorden. Wat heb ik gedaan? Ik wist dat je goed voor me was, ik wist dat ik goed voor je was. Ik wist dat ik je zou helpen verkopen, dat ik voor je zou schrijven. Wist dat ik je goed zou houden, wist dat ik voor je zou vechten Ik wist dat ik mijn hart eruit zou halen en het naar jou zou brengen Je wist alles over mij baby, maar je was niet over mij baby Damn Young Wayne bereid je voor op verandering Cause it seems like girly don't care the same Je had mijn ketting, je begroef mijn naam Then you had champagne [Verse 2:] Other people telling me I fell off Andere mensen vertellen me dat ik jullie allemaal voelde Mama vertelt me dat ik op zijn minst moet bellen Mijn geest zegt me dat ze op zijn minst moet bellen Felt like I was at the bottom of the wip Het voelde alsof ik op de bodem van de zee lag But you got to let her be boy En als je je ogen opendoet, hoop ik dat je meer ziet En als ik jou zie, zie ik een omweg Don't need to be depressed anymore Baby girl I need more Nu ga je je mond voorbij praten tot je knieën pijn doen [Verse 3:] 5 karaat aan haar vinger heeft haar hand geslagen Maar iedereen heeft een ring zelfs Scottie Pippen Iedereen heeft een ding, maar ik denk dat de mijne dat niet is, met mijn visie So I just sits in my Lamborghini, let my top vibe with me Kick back and get high with me And if she still get me hoop ik dat mijn vrouw weet dat ze een speler voor het leven heeft en dat is geen onzin I push love to it's full limit Doe een 190 in een baan genaamd geheugen En ik weet dat je in die baan met mij Maar toen het licht veranderde, veranderde je niet mee En nu toeter ik Got to get that dead grass off of my lawn Yeah, as I maows on, the champagne's never frozen, as it giet on the floor