Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: loser (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - loser (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van loser (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals loser (remix) .

Origineel

The loser microphone abuser Feet hurtin i just walked from Juersalem So you should get onside with the movement Im the proof And ill die just to prove it Whatcha ya wanna to know? Anything, whatever I can't tell ya, i can show ya better Me and my gun We took an oath together We swear we never die if we both together Girl this is my testifcation Ima wayne on they head like precepitation And inhale you you need justifaction But but for me it is just a vacation Yeah, you can check my reservation And youll see the top is my destination You should admire my dedication Im a winner just call me congratulations! Weezy

 

Vertaling

De verliezer microfoon misbruiker Voeten doen pijn, ik kom er net vandaan. Juersalem Dus je moet je bij de beweging aansluiten. Ik ben het bewijs. En ik zal sterven om het te bewijzen. Wat wil je weten? Alles, wat dan ook. Ik kan het je niet vertellen, ik kan het je beter laten zien. Ik en mijn wapen. We hebben samen een eed afgelegd. We zweren dat we nooit sterven als we samen zijn. Girl this is my testifcation Ima wayne on they head like precepitation En inhaleer je heb je rechtvaardiging nodig Maar voor mij is het gewoon een vakantie Yeah, you can check my reservation En je zult zien dat de top mijn bestemming is Je moet mijn toewijding bewonderen Im a winner just call me congratulations! Weezy