Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: my reality

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - my reality ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my reality? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my reality .

Origineel

[Intro: Lil Wayne] Ayo Tim, I like this I told you I’m on some other shit Check it [Hook: Lil Wayne x3] My reality is bigger than your dreams are Got your dream girl riding in your dream car She wants me, she wants me Plus I got it all Bitch tell me what you don't see [Verse 1: Lil Wayne] I got 25 lighters on my dresser Got the girl and a girl to undress her My guitar strap is leather My life is better than ever I got women all up in my condo And my drug dealer comes pronto Got a registered pistol in the console So, so, don't try me now Don't try me now (now) [Verse 2: Gudda Gudda] Yeah just riding feeling lovely You can hate but your girlfriend loves me Yeah I'm too G like a Gucci belt Hot Gudda baby girl, I can make your coochie melt I keep your lady wet like she took a dip And if you looking for her, you can follow the drip I'm slick like Rick, the ladies pulling my wrist I just walk in the spot and out with my pick I'm gone like a trip with a nice thick redbone On the phone getting head, call it headphone Pimping all over like Ludacris These hoes love me, I'm wanted like a fugitive (hahaha, yeah) [Hook:Lil Wayne]x2 [Bridge: Lil Wayne] What do you not see? You must be blind [Hook: Lil Wayne] [Verse 3:Mack Maine] What you need, contacts? Tell me what you don’t see What you can’t tell, I’m everything that he won’t be Talking about your boyfriend, bitch you need a man friend Even when you ain’t sittin' down you can’t stand him Dirty dick bandit, luxury car whipper Crib on Dolphin Island, backyard full of flippers This is my reality, your man just be dreamin’ Wake up in the morning, bedsheets full of semen I mean he’s wet dreaming, while me I really do it Coulda, shoulda, woulda, baby girl you shoulda knew it And fuck the paparazzi, I don’t ever kiss and tell I’ll be your genie out the lamp or your wishing well I’ll be your fishing pail and you can be my yacht buddy Take you from A-Z, I’ll connect the dots hunny Day viewers got money, baby cause I got money I like it the B-5050, what you got for me? It could be some bread, nah it ain’t gotta be cash I’ll take a little head or I’ll take a lotta ass I’ll take a friend or two, we can have a 3D weedy I could toss you a Gudda Gudda or Lil Weezy, Weezy Or my nigga Peedy Weedy, or my nigga Tity Tity Fuck you on the hood of red strip and green Lamborghini Go head and take this x-pill, that there buck you up Probably have you walking round like “Damn, what the fuck” Lady in streets but in the sheets girl you such a slut Smash you on a top bunk, that’s a banger uppercut And everyday we do brunch, everyday we do lunch You do me, I do you Baby we could do us and I ain’t gotta say no more I don’t talk too much Thus far, phew I feel like I’ve been trying to sell a car Is you buying? [Outro:Lil Wayne] Haa, cause I ain’t got no time for a test drive Do you want to go with me to the final frontier? Don’t you see, I have everything but fear This is not a dream, no this is real

 

Vertaling

[Intro: Lil Wayne] Ayo Tim, I like this I told you I'm on some other shit Check it [Hook: Lil Wayne x3] Mijn realiteit is groter dan jouw dromen zijn Got your dream girl riding in your dream car She wants me, she wants me Plus ik heb het allemaal Bitch vertel me wat je niet ziet [Verse 1: Lil Wayne] I got 25 lighters on my dresser Got the girl and a girl to undress her Mijn gitaarband is van leer My life is better than ever I got women all up in my condo En mijn drugsdealer komt pronto Got a registered pistol in the console So, so, don't try me now Don't try me now (now) [Verse 2: Gudda Gudda] Yeah just riding feeling lovely Je kunt haten maar je vriendin houdt van me Ja ik ben te G als een Gucci riem Hot Gudda baby girl, Ik kan je coochie laten smelten I keep your lady wet like she took a dip En als je haar zoekt, kun je de druppel volgen Ik ben zo glad als Rick, de dames trekken aan mijn pols I just walk in the spot and out with my pick I'm gone like a trip with a nice thick redbone On the phone getting head, call it headphone Pimping all over like Ludacris These hoes love me, I'm wanted like a fugitive (hahaha, yeah) [Hook: Lil Wayne]x2 [Brug: Lil Wayne] Wat zie je niet? Je moet blind zijn [Hook: Lil Wayne] [Verse 3:Mack Maine] Wat heb je nodig, contacten? Tell me what you don't see Wat je niet kan vertellen, Ik ben alles wat hij niet zal zijn Talking about your boyfriend, bitch you need a man friend Zelfs als je niet zit, kun je hem niet uitstaan. Dirty dick bandit, luxury car whipper Een huis op dolfijneneiland, een achtertuin vol met zwemvliezen. Dit is mijn realiteit, jouw man droomt alleen maar Wakker worden in de ochtend, lakens vol sperma Ik bedoel dat hij nat droomt, terwijl ik het echt doe Coulda, shoulda, woulda, baby girl you shoulda knew it En fuck de paparazzi, ik zal nooit kussen en vertellen Ik zal je geest uit de lamp zijn of je wensput Ik zal je visemmer zijn en jij kan mijn jachtmaatje zijn Ik breng je van A tot Z, ik verbind de puntjes, schat Dag kijkers hebben geld, baby want ik heb geld I like it the B-5050, what you got for me? Het zou wat brood kunnen zijn, nah het hoeft geen geld te zijn I'll take a little head or I'll take a lotta ass Ik neem een vriend of twee mee, we kunnen een 3D weedy hebben Ik kan je een Gudda Gudda of Lil Weezy, Weezy geven Of mijn nigga Peedy Weedy, of mijn nigga Tity Tity Neuk je op de motorkap van rode strook en groene Lamborghini Go head and take this x-pill, that there buck you up Waarschijnlijk loop je rond als "Damn, what the fuck" Dame in de straten maar in de lakens meisje je bent zo'n slet Smash you on a top bunk, that's a banger uppercut En elke dag brunchen we, elke dag lunchen we Jij doet mij, ik doe jou Baby we could do us and I ain't gotta say no more I don't talk too much Tot nu toe voel ik me alsof ik een auto heb proberen te verkopen Trap jij erin? [Outro:Lil Wayne] Haa, cause I ain't got no time for a test drive Wil je met me mee naar de laatste grens? Zie je het niet, ik heb alles behalve angst Dit is geen droom, nee dit is echt