Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: nina

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - nina ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nina? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nina .

Origineel

[Verse 1] Now it was me and Lil CC and we was chilling by ourselves Popped a pill and now I'm feeling myself All these cuts on my wrist, it's like I'm killing myself Diamond cuts is what I mean, I'm so hot I might melt Only in your bitch mouth, nigga whatcha talking 'bout You ain't talking 'bout shit if you ain't talking bout this Don't worry 'bout me, worry bout my bitch Don't worry 'bout me, worry bout my bitch [Hook] I got a bitch named Nina, and Nina's so slutty Cause she'll do him and everyone of his buddies Say, she'll do him and everyone of his buddies, yeah She'll do him and everyone of his buddies Protection off, safety - I look straight ahead "I got them niggas Weezy", that's what the .380 said "I got them niggas Weezy", that's what the .380 said That's what the .380 said, that's what the .380 said [Verse 2] Man y'all ain't ready I'll take one -- me and Lil Terry And we hold court like Mason Perry Oops, I meant Perry Mason, the weed got me dyslexic I’ve been hungry since I entered and I ain’t looking for an exit Eat or get ate, and you looking like breakfast You done took it too far, now don't stretch it Damn, my bitch sexy And my bitch slutty Cause she'll do him and everyone of his buddies, yeah She'll do him and everyone of his buddies Yeah, she'll do him and everyone of his buddies [Hook] [Verse 3] In the back of the 'Bach Its just me and my little brother, bitch We call him Little Snack Um, why we call him that? Cause he like to eat snacks And I like to eat rappers like he like to eat snacks I call em emcee snacks You emcees wack How 'bout your funeral? Let me emcee that! Three emcee facts: My name's Dwayne Michael Carter, DMC's back! Nigga walk this way And I'm gonna paint your ass like an art display I'm really rich, I just talk this way And maybe if you get rich you'll talk this way! See, right now I'm talking foreign, you dig? I'm talking foreign Leave a hole in the boy big enough to park a car in You're on, but you ain't on it, I'm more on like Warren Move, boom! Now my bitch talking for me Damn, and she's so slutty Cause she'll do him and everyone of his buddies Say, she'll do him and everyone of his buddies Man, she'll do him and everyone of his buddies [Hook]

 

Vertaling

[Verse 1] Now it was me and Lil CC and we was chilling by ourselves Popped a pill and now I'm feeling myself All these cuts on my wrist, it's like I'm killing myself Diamond cuts is wat ik bedoel, Ik ben zo heet dat ik zou kunnen smelten Alleen in je truttige mond, nigga waar heb je het over Je praat nergens over als je hier niet over praat Maak je geen zorgen om mij, maak je zorgen om mijn teef Maak je geen zorgen om mij, maak je zorgen om mijn teef [Hook] Ik heb een teef genaamd Nina, en Nina is zo sletterig Cause she'll do him and everyone of his buddies Zeg, ze doet hem en al zijn vrienden, ja She'll do him and everyone of his buddies Bescherming uit, veiligheid - ik kijk recht vooruit "I got them niggas Weezy", dat is wat de .380 zei "I got them niggas Weezy", dat is wat de .380 zei Dat is wat de .380 zei, dat is wat de .380 zei [Verse 2] Man, jullie zijn er allemaal nog niet klaar voor I'll take one -- me and Lil Terry And we hold court like Mason Perry Oeps, ik bedoelde Perry Mason, de weed heeft me dyslectisch gemaakt Ik heb honger sinds ik binnen ben en ik zoek geen uitgang Eten of gegeten worden, en jij ziet eruit als ontbijt Je bent te ver gegaan, rek het nu niet uit Verdomme, mijn teef is sexy And my bitch slutty Cause she'll do him and everyone of his buddies, yeah She'll do him and everyone of his buddies Yeah, she'll do him and everyone of his buddies [Hook] [Verse 3] In the back of the 'Bach Its just me and my little brother, bitch We noemen hem Little Snack Um, waarom noemen we hem zo? Cause he like to eat snacks And I like to eat rappers like he like to eat snacks Ik noem emcee snacks You emcees wack Hoe zit het met je begrafenis? Laat mij dat doen! Drie goede acteurs feiten: Mijn naam is Dwayne Michael Carter, DMC is terug! Een neger loopt deze kant op En ik ga je kont schilderen als een kunst display Ik ben echt rijk, ik praat alleen op deze manier En misschien als jij rijk wordt praat je ook zo! Kijk, op dit moment praat ik buitenlands, snap je? Ik praat buitenlands. Ik laat een gat achter in de jongen, groot genoeg om een auto in te parkeren. Je bent op, maar je bent er niet op, ik ben meer op als Warren Beweeg, boem! Nu praat mijn teef voor mij Verdomme, en ze is zo sletterig Cause she'll do him and everyone of his buddies Zeg, ze doet hem en al zijn vrienden Man, ze doet hem en al zijn vrienden [Hook]