Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: on fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - on fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on fire .

Origineel

Chorus:. Mama bad, mama mean. Gasoline. She's on fire. Put her out. As a matter of fact. Take her out. Cause she's on fire. Got on my knees and asked my Lord to keep me clear from the devil cause my girl. She-she's on fire. Yeah now everything is so cool. Yeah. Verse 1:. But give me them back shots, I want them back shots. I said shorty let me play up in them matchbox. And she's on fire. Yeahh. Sh-shorty let a nigga rub his stick against her matchbox. And she's on fire. She's steaming, she's screaming. She-she's creaming. She's fiending, I redeem it. I get between it, like I mean it. Now hit me. And now shes on fire. Yeahh, I left her steamin'. Yeah. But everything is cool. Verse 2:. Uh. She hot as hell lets call her Hellen. Uh, Fireman to her rescue like 9-11. Uh, fucking right I make her hot. She got the Devil in her, I do whatever with her. Hells angel, I pluck her feathers nigga. I am the fire spitter, I start a fire with her. Okay her flames high but I am higher nigga. So high so I invite her up. Then I light her up. Uh. Chorus 2:. Mama bad, mama mean. Kerosene. Shes on fire, put her out. As of matter of fact. Take her out, cause shes on fire. Got on my knees and ask my lord to keep me clear from the devil cause my girl. Shes on fire. Yeah, now everything is so cool. Now hit me. Haha whoooaa!. Shes on fire, yeah. I left her stingin'. Yeah, and now shes on fire. Haha. Chorus:. Mama bad, mama mean. Gasoline. She's on fire. Put her out. As a matter of fact. Take her out. Cause she's on fire. She's steaming, she's screaming. She creamin'. She's fiending, I redeem it. I get between it, like I mean it. Hahaha. Then I leave her steamin'. Now shes on fire. Steam girlll. Girl that was nasty

 

Vertaling

Refrein. Mama slecht, mama gemeen. Benzine. Ze staat in brand. Maak haar uit. Om eerlijk te zijn. Maak haar uit. Omdat ze in brand staat. Ik ging op mijn knieën en vroeg mijn Heer om me van de duivel weg te houden want mijn meisje. Ze staat in brand. Ja, nu is alles zo cool. Yeah. Vers 1:. Maar geef me die back shots, ik wil die back shots. Ik zei shorty laat me spelen in die lucifersdoos. En ze is in vuur en vlam. Yeahh. Sh-shorty laat een nigga zijn stok tegen haar lucifersdoosje wrijven. En ze staat in brand. Ze stoomt, ze schreeuwt. Ze... ze is aan het cremeren. Ze is aan het venten, ik maak het goed. Ik kom ertussen, alsof ik het meen. Sla me nu. En nu staat ze in brand. Yeahh, I left her steamin'. Yeah. Maar alles is cool. Vers 2:. Uh. Ze heet als de hel laten we haar Hellen noemen. Uh, brandweerman om haar te redden zoals 9-11. Uh, fucking right ik maak haar heet. Ze heeft de duivel in haar, ik doe alles met haar. Hells angel, ik pluk haar veren nigga. Ik ben de vuurspuwer, ik stook een vuurtje met haar. Oké haar vlammen hoog maar ik ben hoger nigga. Zo hoog dat ik haar uitnodig. Dan steek ik haar aan. Uh. Chorus 2:. Mama slecht, mama gemeen. Kerosine. Ze staat in brand, blus haar. Nu je het zegt. Haal haar eruit, want ze staat in brand. Ik ging op mijn knieën en vroeg mijn Heer om me van de duivel weg te houden, want mijn meisje... Ze staat in brand. Ja, nu is alles zo cool. Sla me nu. Haha whoooaa!. Ze staat in brand, ja. Ik liet haar stingin '. Ja, en nu staat ze in brand. Haha. Refrein. Mama slecht, mama gemeen. Benzine. Ze staat in brand. Maak haar uit. Om eerlijk te zijn. Maak haar uit. Want ze staat in brand. Ze stoomt, ze schreeuwt. Ze cremeert. Ze heeft er zin in, ik maak het goed. Ik kom ertussen, alsof ik het meen. Hahaha. Dan laat ik haar stomen. Nu staat ze in brand. Steam girlll. Meid dat was smerig