Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: tevin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - tevin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tevin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tevin .

Origineel

[Verse: Lil Wayne] Now a Queen, once a Princess Let's make a Princess And you know time is money, time to invest Talkin’ shit to her, without bad breath Told her "I could take you there without MapQuest" Thinking "Should I fall back, or forward progress?" You know love is hard to swallow, and digest Pause She gon' have to take my love from me But if I fall for her, you could call me clumsy If I hit it and crash, I'm a crash dummy I might just eat her up, I got an empty stomach And you know drinking is bad, on an empty stomach So we both get drunk, and just eat each other We in the bedroom, I guess it’s one of those I think you overdressed, in your underclothes I confess to you, give my best to you I told my last name, I'm tryna give an S to you I think you a beast, without a leash You could ride me, baby, like I'm the streets I got a black eye, from your heartbeat Make me change my lifestyle, call Robin Leach I'm ready [Chorus: Tevin Campell "I'm Ready" Sample] I'm ready, (you know I'm ready) To love you (to love you) Forever (forever) Hey love now Come and love me forever more [Verse 2: Lil Wayne] Yeah, we just thuggin, illin' Puffin, chillin' on some shit that make us touch the ceilin’ If it’s just a feel feelin, what a feelin' We invest in power, we progress like flowers We’re in love, now we need something else to conquer We go Casablanca, I'm your vagina monster You know I get in that pussy and go Waka Flocka Sexual healing, you know I'm your doctor I'm a kill it, and I hit you with that Johnny Cochran I’m the hottest topic, when you and your girlfriend talkin' Tell her how I knock it, until we exhausted You give me sloppy toppy, I eat it till I'm nauseous I beat it like percussion, the neighbors think we arguing Cupid hit the target, we use the whole apartment They knockin' at the door, and she answer that bitch naked She make me get an erection in a split second She do tricks with her tongue, they so impressive Am I trickin' too? um, that's a trick question She asked me am I finna cum, that's a dick question And she ain't fuckin' with you bums, give her indigestion Can't you tell I've been ready? Holla at her, Tevin [Chorus: Tevin Campell "I'm Ready" Sample] I'm ready, (you know I'm ready) To love you (to love you) Forever (forever) Hey love now Come and love me forever more

 

Vertaling

[Verse: Lil Wayne] Now a Queen, once a Princess Let's make a Princess En je weet tijd is geld, tijd om te investeren Talkin' shit to her, without bad breath Told her "I could take you there without MapQuest" Denkend "Moet ik terugvallen, of vooruit gaan?" Je weet dat liefde moeilijk te slikken is, en te verteren Pauze Ze zal mijn liefde van me af moeten nemen Maar als ik voor haar val, kun je me onhandig noemen Als ik het raak en neerstort, ben ik een dummy Misschien eet ik haar wel op, ik heb een lege maag En je weet dat drinken slecht is, op een lege maag Dus we worden allebei dronken, en eten elkaar gewoon op We zijn in de slaapkamer, ik denk dat het één van die is Ik denk dat je te mooi gekleed bent, in je ondergoed Ik beken aan je, geef je mijn beste Ik zei mijn achternaam, ik probeer je een S te geven Ik denk dat je een beest bent, zonder een leiband Je zou me kunnen berijden, baby, alsof ik van de straat ben Ik heb een blauw oog, van jouw hartslag Laat me mijn levensstijl veranderen, bel Robin Leach Ik ben er klaar voor. [Chorus: Tevin Campell "I'm Ready" Sample] I'm ready, (you know I'm ready) To love you (van jou houden) Forever (voor altijd) Hey love now Kom en hou voor altijd meer van me [Verse 2: Lil Wayne] Yeah, we just thuggin, illin' Puffin, chillin' on some shit that make us touch the ceilin' If it's just a feelin, what a feelin' We investeren in macht, we gaan vooruit als bloemen We're in love, now we need something else to conquer We gaan Casablanca, ik ben je vagina monster Je weet dat ik in dat poesje kruip en ga Waka Flocka Sexuele genezing, je weet dat ik je dokter ben Ik ben een moord, en ik raak je met die Johnny Cochran I'm the hottest topic, when you and your girlfriend talkin' Vertel haar hoe ik het doe, tot we uitgeput zijn Je geeft me sloppy toppy, ik eet het tot ik misselijk ben I beat it like percussion, the neighbors think we arguing Cupido hit the target, we use the whole apartment Ze kloppen op de deur, en ze antwoord die trut naakt She make me get an erection in a split second Ze doet trucjes met haar tong, ze zijn zo indrukwekkend Ben ik ook een truc? um, dat is een strikvraag Ze vroeg me of ik zou klaarkomen, dat is een strikvraag. En ze neukt niet met jullie sukkels, ze krijgt er indigestie van. Zie je niet dat ik er klaar voor ben? Holla naar haar, Tevin [Chorus: Tevin Campell "I'm Ready" Sample] I'm ready, (you know I'm ready) To love you (to love you) Forever (voor altijd) Hey love now Come and love me forever more