Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: trippy (feat. juicy j)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - trippy (feat. juicy j) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trippy (feat. juicy j)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trippy (feat. juicy j) .

Origineel

Uh, blue skies, blue skies. I see you with my red eyes. Bust your fucking grape nigga. Turn your shit to red wine. Don't fuck up my high nigga. I'm too gone, bye nigga. She get dick, weed and ignored. That's a D. W. I nigga. My skin crawlin', my walls talkin'. The pictures in here lookin' at me. The ground movin', I'm seeing shit. I'm blowing like I'm stuck in traffic. I'm smoking on that strong. Got me coughing like I'm getting buried. I've been fucking Mary-Jane. I knew her when she was just Virgin Mary. I'm stoned, Mick Jagger. I can run around Saturn. Eyes rolling back. And keep blinking like hazards. I said king me, king me. With my mushroom crown on. I graduated to better drugs. My cap and gown on. Don't knock me off my high horse. What I do is my choice. I'm high as the scoreboard. Bitch look up at my points. I'm trippin' out, cotton mouth. I got high and fell asleep loaded. I woke up and got high again. O. K, I'm reloaded. Weed, bills and that drank. That's my trippy kit. That's my trippy kit. That's my trippy kit. Shoutout to my weed man. Shoutout to my lean man. Pussy ass nigga wanna spark something. I'm a gasoline can. I'm high nigga don't blow it. I trust it as far as I throw it. I don't know if I'm coming or going. T, make my blunt a Samoan. And I see lights flashing, life passing. Take a bitch home and fuck like rabbits. Styrofoam cups and wine glasses. Shot glasses, hot flashes. My tounges numb, I can't talk. No banners, my spine hurts. My mind surf, my eye jerks. I try different drugs, I'm diverse. Goodbye Earth, farewell. High as heaven, I is low as hell. Keep scratching, keep biting my nails. Keep lighting an L, I'm a kite in the air. I like weed brownies and cookies. I'm straight but seeing crooked. I got my trippy kit. I hope I trip and fall in some pussy. Tunechi. Mustard herb in a zip lock. Twisted up top notch. Weed that I smoke, straight off a boat. Six foot bong, tryna see what I toke. This that cali kush, I motivate not gloat. All I need is Mary, let the models do the coke. Tryna' get some becky. in the backseat of the ghost. Hit the weed man, tell him that I need a bag. Wake up every morning and I take a drag. Take the blunt, dip it in the lean then I laugh. In your baby mama ear and I'm gona' smash. They call me the trippy king, don't try me nigga. Juicy J with the taylors, chinese eyes nigga

 

Vertaling

Uh, blauwe hemel, blauwe hemel. Ik zie je met mijn rode ogen. Breek je fucking druif nigga. Verander je shit in rode wijn. Verneuk mijn high niet nigga. Ik ben te weg, doei nigga. Ze krijgt lul, wiet en genegeerd. Dat is een D.W.I nigga. Mijn huid kruipt, mijn muren praten. De foto's hier kijken me aan. De grond beweegt, ik zie shit. Ik blow alsof ik vastzit in het verkeer. Ik rook op die sterke. Ik hoest alsof ik begraven word. Ik heb Mary-Jane geneukt. Ik kende haar toen ze nog maagd Maria was. Ik ben stoned, Mick Jagger. Ik kan rond Saturnus rennen. Ogen naar achteren. En blijven knipperen als hazers. Ik zei koning mij, koning mij. Met mijn paddestoel kroon op. Ik studeerde af op betere drugs. Mijn pet en toga op. Stoot me niet van mijn hoge paard. Wat ik doe is mijn keuze. Ik ben zo high als het scorebord. Bitch kijk omhoog naar mijn punten. Ik ben aan het trippen, watje. Ik werd high en viel geladen in slaap. Ik werd wakker en werd weer high. O. K, ik ben herladen. Wiet, biljetten en dat gedronken. Dat is mijn trippy kit. Dat is mijn trippy kit. Dat is mijn trippy kit. Shoutout naar mijn wiet man. Shout to my lean man. Pussy ass nigga wil iets ontsteken. Ik ben een benzinekan. Ik ben high nigga, niet blowen. Ik vertrouw het zo ver als ik het gooi. Ik weet niet of ik kom of ga. T, maak van mijn blunt een Samoan. En ik zie lichten flikkeren, het leven voorbijgaan. Neem een teef mee naar huis en neuk als konijnen. Styrofoam bekers en wijnglazen. Shotglaasjes, opvliegers. Mijn tounges gevoelloos, ik kan niet praten. Geen banners, mijn ruggengraat doet pijn. Mijn geest surft, mijn ogen schokken. Ik probeer verschillende drugs, ik ben divers. Vaarwel aarde, vaarwel. Hoog als de hemel, ik ben laag als de hel. Blijf krabben, blijf op mijn nagels bijten. Blijf een L opsteken, ik ben een vlieger in de lucht. Ik hou van wiet brownies en koekjes. Ik ben recht maar zie krom. Ik heb mijn trippy kit. Ik hoop dat ik struikel en in een poesje val. Tunechi. Mosterd kruid in een zip lock. Twisted up top notch. Wiet dat ik rook, recht van een boot. Zes voet bong, tryna see what I toke. Dit is die cali kush, Ik motiveer niet leedvermaak. Alles wat ik nodig heb is Mary, laat de modellen de coke doen. Ik probeer wat Becky te krijgen op de achterbank van de geest. Ga naar de wiet man, zeg hem dat ik een zak nodig heb. Elke morgen word ik wakker en neem een trekje. Neem de blunt, dip het in de lean dan lach ik. In je baby mama oor en ik ga smashen. Ze noemen me de trippy king, don't try me nigga. Juicy J met de taylors, chinese eyes nigga