Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil wayne Songtekst: u gon love me (feat dj drama)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil wayne - u gon love me (feat dj drama) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u gon love me (feat dj drama)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil wayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil wayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u gon love me (feat dj drama) .

Origineel

What you gon' do with all that junk?. All that junk inside your trunk?. I'ma get, get, get, get, you drunk,. Get you love drunk off my hump.. My hump, my hump, my hump, my hump, my hump,. My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps. (Check it out). I drive these brothers crazy,. I do it on the daily,. They treat me really nicely,. They buy me all these ice-ys.. Dolce & Gabbana,. Fendi and then Donna. Karen, they be sharin'. All their money got me wearin'. Fly gearrr but I ain't askin,. They say they love my ass ‘n,. Se7en Jeans, True Religion,. I say no, but they keep givin'. So I keep on takin'. And no I ain't takin'. We can keep on datin'. I keep on demonstrating.. My love, my love, my love, my love. You love my lady lumps,. My hump, my hump, my hump,. My humps they got u,. She's got me spending.. (Oh) Spendin' all your money on me and spending time on me.. She's got me spendin'.. (Oh) Spendin' all your money on me, on me, on me. What you gon' do with all that junk?. All that junk inside that trunk?. I'ma get, get, get, get, you drunk,. Get you love drunk off my hump.. What u gon' do with all that ass?. All that ass inside them jeans?. I'm a make, make, make, make you scream. Make u scream, make you scream.. Cos of my hump, my hump, my hump, my hump.. My hump, my hump, my hump, my lovely lady lumps. (Check it out). I met a girl down at the disco.. She said hey, hey, hey yea let's go. I could be your baby, you can be my honey. Lets spend time not money.. I mix your milk wit my cocoa puff,. Milky, milky cocoa,. Mix your milk with my cocoa puff, milky, milky riiiiiiight.. They say I'm really sexy,. The boys they wanna sex me.. They always standing next to me,. Always dancing next to me,. Tryin' a feel my hump, hump.. Lookin' at my lump, lump.. U can look but you can't touch it,. If u touch it I'ma start some drama,. You don't want no drama,. No, no drama, no, no, no, no drama. So don't pull on my hand boy,. You ain't my man, boy,. I'm just tryn'a dance boy,. And move my hump.. My hump, my hump, my hump, my hump,. My hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump.. My lovely lady lumps [x3]. In the back and in the front.. My lovin' got u,. She's got me spendin'.. (Oh) Spendin' all your money on me and spending time on me.. She's got me spendin'.. (Oh) Spendin' all your money on me, on me, on me.. What you gon' do with all that junk?. All that junk inside that trunk?. I'ma get, get, get, get, you drunk,. Get you love drunk off my hump.. What u gon' do with all that ass?. All that ass inside them jeans?. I'm a make, make, make, make you scream. Make u scream, make you scream.. What you gon do with all that junk?. All that junk inside that trunk?. I'ma get, get, ge. it, get you drunk,. Get you love drunk off this hump.. What you gon' do wit all that breast?. All that breast inside that shirt?. I'ma make, make, make, make you work. Make you work, work, make you work.. She's got me spendin'.. Spendin all your money on me and spendin' time on me. She's got me spendin'.. Spendin' all your money on me, on me, on me.

 

Vertaling

Wat ga je doen met al die troep? Al die troep in je kofferbak? Ik ga je dronken voeren. Ik zal je dronken voeren van mijn bult... Mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn bult... Mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn mooie kleine bultjes. (Check it out). Ik maak deze broeders gek. Ik doe het dagelijks... Ze behandelen me heel aardig. Ze kopen allemaal van die ijsjes voor me... Dolce & Gabbana... Fendi en dan Donna. Karen, ze zijn aan het shinen. Door al hun geld draag ik... Vliegkleding, maar ik vraag niet... Ze zeggen dat ze van mijn kont houden en... Se7en Jeans, True Religion... Ik zeg nee, maar ze blijven maar geven. Dus ik blijf maar nemen. En nee ik neem niet. We kunnen blijven daten. Ik blijf maar demonstreren... Mijn liefde, mijn liefde, mijn liefde, mijn liefde. You love my lady lumps,. Mijn bult, mijn bult, mijn bult... My humps they got u,. She's got me spending... Geef al je geld aan mij uit en besteed tijd aan mij... Ze heeft me laten uitgeven.... Al je geld aan mij uitgeven, aan mij, aan mij. Wat ga je doen met al die troep? Al die troep in die kofferbak? Ik ga je dronken voeren. Je dronken voeren van mijn bult... Wat ga je doen met al die kont? Al die kont in die jeans? Ik maak, maak, maak je aan het schreeuwen. Laat je schreeuwen, laat je schreeuwen... Door mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn bult... Mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn mooie vrouwelijke bulten. (Check it out). Ik ontmoette een meisje in de disco... Ze zei hey, hey, hey laten we gaan. Ik kan je baby zijn, jij kan mijn schatje zijn. Laten we tijd spenderen, geen geld... Ik meng jouw melk met mijn cacao puff... Milky, milky cocoa,. Mix je melk met mijn cacao puff, milky, milky riiiiiiight.. Ze zeggen dat ik echt sexy ben... De jongens willen met me vrijen... Ze staan altijd naast me... Altijd naast me dansen... Proberen mijn bult te voelen, bult... Kijken naar mijn bobbel, bobbel... Je kan kijken maar je mag het niet aanraken... Als je het aanraakt begin ik een drama... Je wilt geen drama. Nee, geen drama. Dus trek niet aan mijn hand jongen... Je bent mijn man niet, jongen. Ik probeer alleen maar te dansen, jongen. En beweeg mijn bochel... Mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn bult... Mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn bult, mijn bult... Mijn mooie dame bulten [x3]. In de rug en in de voorkant... My lovin' got u... Ze laat me al je... Geef al je geld aan mij uit en besteed tijd aan mij... She's got me spendin'.. Je geeft al je geld aan mij uit, aan mij, aan mij... Wat ga je doen met al die troep? Al die troep in die kofferbak? Ik ga je dronken voeren. Je dronken voeren van mijn bult... Wat ga je doen met al die kont? Al die kont in die jeans? Ik maak, maak, maak je aan het schreeuwen. Laat je schreeuwen, laat je schreeuwen... Wat ga je doen met al die troep? Al die troep in die kofferbak? Ik krijg, krijg, krijg, krijg je dronken,. Je dronken voeren van deze bult. Wat ga je doen met al die borsten? Al die borsten in dat shirt? Ik zal je laten werken, je laten werken, je laten werken. Je laten werken, je laten werken, je laten werken... She's got me spendin'.. Geef al je geld aan mij uit en besteed je tijd aan mij. She's got me spendin'.. Al je geld uitgeven aan mij, aan mij, aan mij.