Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lil yachty Songtekst: smile for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lil yachty - smile for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smile for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lil yachty! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lil yachty en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smile for me .

Origineel

[Verse] Smile, smile for me Your eyes, bright as the skies for a million miles Your face, taking me to outer space Kissing you in every place Baby girl, loving you shouldn't be a race On a pedestal like a trophy case You're so special to me Meet my mommy, make it official, meet my mommy I know it's too early to tell but I think this for real I can feel it, it's for real, so for real, yeah, and I- Yeah, I don't know what's next (Yeah, I don't know what's next) Yeah, I don't know what's next, rest I don't know what's best (I don't know what's best) Time we must confess, to grow Lovin' everything you do Took us long enough, took you long enough to see me Lovin' you, everything you do, I'll make it easy

 

Vertaling

[Verse] Lach, lach voor mij Je ogen, helder als de hemel voor een miljoen mijl Jouw gezicht, neemt me mee naar de ruimte Kissing you in every place Baby girl, van je houden zou geen race moeten zijn Op een voetstuk als een trofeeënkast Je bent zo speciaal voor me Ontmoet mijn mammie, maak het officieel, ontmoet mijn mammie Ik weet dat het te vroeg is om te zeggen, maar ik denk dat dit echt is. Ik kan het voelen, het is echt, dus echt, ja, en ik... Ja, ik weet niet wat het volgende is. (Ja, ik weet niet wat de volgende is) Yeah, I don't know what's next, rest I don't know what's best (I don't know what's best) Time we must confess, to grow Lovin' everything you do Het heeft lang genoeg geduurd, het heeft lang genoeg geduurd voor je me zag Lovin' you, everything you do, I'll make it easy