Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: limp bizkit Songtekst: don’t go off wandering

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: limp bizkit - don’t go off wandering ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t go off wandering? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van limp bizkit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van limp bizkit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t go off wandering .

Origineel

[Verse 1] Everyday is nothing but stress to me I'm constantly dwelling on how you got the best of me Wanna know something I can't believe The way you keep testing me and mentally molesting me Would you think any less of me if I said that I'd be there? Would you think any less of me if I said I really cared? Of course you would 'cause you only want what you can't have As for me I'm stuck with my dick in my hand because... [Chorus] You don't feel nothing at all You don't feel nothing at all [Verse 2] Maybe there's more to life then it seems I'm constantly running from reality chasing dreams Wanna know something I can't believe Just how much misery comes with humility Do you think any less of me now that I'm gone? Look at me now, everything is gone I can't seem to do anything right But I figured out why you don't let me inside because... [Chorus] You don't feel nothing at all You don't feel nothing at all [Bridge] You need nothing from me now So you think I'm useless to you now But I need one thing from you now I insist that you feel me now! You said, you said, you said you needed me You said, you said, you said... You said you needed me You said... You said... You said... [Chorus] You don't feel nothing at all You don't feel nothing at all

 

Vertaling

[Verse 1] Everyday is nothing but stress to me Ik sta constant stil bij hoe jij het beste met me voor hebt Wil je iets weten wat ik niet kan geloven De manier waarop je me blijft testen en me mentaal molesteert Zou je minder over me denken als ik zei dat ik er zou zijn? Zou je minder over me denken als ik zei dat ik er echt om geef? Natuurlijk zou je dat doen, want je wilt alleen wat je niet kunt krijgen. En ik zit vast met mijn lul in mijn hand omdat... [refrein] Je voelt helemaal niets Je voelt helemaal niets [Verse 2] Misschien is er meer in het leven dan het lijkt Ik ben constant op de vlucht voor de realiteit op zoek naar dromen Wil je iets weten wat ik niet kan geloven Hoeveel ellende komt met nederigheid Denk je minder over mij nu dat ik weg ben? Kijk nu naar me, alles is weg Ik kan niets goed doen Maar ik heb uitgevonden waarom je me niet binnenlaat, omdat... [refrein] Je voelt helemaal niets Je voelt helemaal niets [Brug] Je hebt nu niets van me nodig Dus je denkt nu dat ik nutteloos voor je ben Maar ik heb nu één ding van je nodig Ik sta erop dat je me nu voelt! Je zei, je zei, je zei dat je me nodig had Je zei, je zei, je zei... Je zei dat je me nodig had Je zei... Je zei... Je zei... [refrein] Je voelt helemaal niets je voelt helemaal niets