Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: limp bizkit Songtekst: nobody like you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: limp bizkit - nobody like you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody like you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van limp bizkit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van limp bizkit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody like you .

Origineel

I'm convinced that you hate me. You like to see me cry. Its already a proven fact. And you wait and wait on me to die. Its all scary. I find it hard to confide. I will make you see it my way. You give. I take. You say. You want to be away from me. You break me. I've got a reason and I won't let go. You take me down. I've got a reason and I want to know. I'm convinced that you fucked me real good. You did (you did). But I wont let her go. I've got my reasons. And I'm not leavin. So I'll wait on you to die. Please take this time for me to be unforgiven. I give my life to you. I lay my life on the line for you. You break me. I've got a reason and I won't let go. You take me down. I've got a reason and I want to know. I got no reason. I got no reason. I got no reason. I got no reason. You break me. I've got a reason and I won't let go. You take me down. I've got a reason and I want to know. I got no reason. I got no reason. I got no reason. I got no reason

 

Vertaling

Ik ben ervan overtuigd dat je me haat. Je ziet me graag huilen. Het is al een bewezen feit. En je wacht en wacht tot ik sterf. Het is allemaal eng. Ik vind het moeilijk om je te vertrouwen. Ik zal zorgen dat je het op mijn manier ziet. Jij geeft. Ik neem. Dat zeg jij. Je wilt bij me weg zijn. Je breekt me. Ik heb een reden en ik laat niet los. Je haalt me naar beneden. Ik heb een reden en ik wil het weten. Ik ben ervan overtuigd dat je me goed genaaid hebt. Dat deed je. Dat deed je. Maar ik laat haar niet gaan. Ik heb mijn redenen. En ik ga niet weg. Dus wacht ik tot je sterft. Neem deze tijd voor mij om niet vergeven te worden. Ik geef mijn leven aan jou. Ik zet mijn leven op het spel voor jou. Je breekt me. Ik heb een reden en ik laat niet los. Je haalt me naar beneden. Ik heb een reden en ik wil het weten. Ik heb geen reden. Ik heb geen reden. Ik heb geen reden. Ik heb geen reden. Je breekt me. Ik heb een reden en ik laat niet los. Je haalt me naar beneden. Ik heb een reden en ik wil het weten. Ik heb geen reden. Ik heb geen reden. Ik heb geen reden. Ik heb geen reden