Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: limp bizkit Songtekst: turn me loose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: limp bizkit - turn me loose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn me loose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van limp bizkit! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van limp bizkit en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn me loose .

Origineel

I dont do black music, I dont do white music. I make fight music for high school kids. I put lives at risk when I drive like this. from a slip disk from a Limp Bizkit disk. I just missed the gift list for Christmas gifts. so I get pissed and cant pick which wrist to slit. little rich kids in cribs dont attempt this shit. so step back while I prep up to pimp this bitch. so I says to the girl I'm like what up girl. shut up girl, showed her a cut up squirrel. she screamed bloody murder so loud everybody heard her. slapped me in the mouth and called me a nutty murderer. I moved on to two blondes kissin' on a futon (yo baby) (what are you on?). I looked at 'em both and I was like look. check this out toots I'm lookin for Cookie Puss. I need to speak to him immediately. they played my video on MTV last week. and just when I was thinkin' I was all that and then some. here comes Fred Durst. Fred: yo Shady let me get someone. who knows what galaxy I came from. one where a bass drum hung from my high chair. now I'm a nightmare you stay right there. I got the fever for the flavor of a single. see me and Shady I think we got it locked down. shocked by the sound I got you crusin' with your top down. these two blondes I offered them both a drink. and this you would think could get the party started. but instead the girls turned their heads. opened up their mouth it smelled like somebody farted. so it was time for me to move on. Shady said the living room was a dance floor so turn me loose I was. cuttin' the rug with this chick. bumped into this dude who was a drunk and a prick. ramblin' on about how, how he was gonna kill me wow!. I spilled a drink on his shirt. but no he insisted we should go. before I could drop him. Shady had to clock him. the music stopped. the party stood in shock. I looked around grabbed the cutest girl and did the smurf.. Chorus:. Turn me loose, turn me loose, turn me loose. this party's goin our way. or no way at all, [why dont you]. Eminem: Turn me loose you better. tell them to come reshingle the roof cuz. just keep givin' me free drinks 'til I puke. then Fred will ask me to lead sing in his group. I'm sittin at the bar and I'm not being approached. cuz Fred's over there stealin all of my ho's (yo Fred save me some). I walked to these siamese twins. and asked to have a threesome. told them two heads are better than one. plus I respect how ya'll roll. together as one got a slap in the teeth. and a kick in the groin stood up like (wait where are you goin?). o well three strikes and i'm out. and I just struck out (edited) times. in a row (ow) I ain't cryin no more fuck it. I'm chillin did a shot of jeager fell asleep. on the ceiling.. Fred: who knows what galaxy I came from. one where a bass drum hung from my. high chair now im a nightmare you stay right. there I got the fever for the flavor of a. single see me and Shady I think we got it. locked down shocked by the sound I got. you crusin' with your top down these two. blondes I offered them both a drink and this. you would think could get the party started. but instead the girls turned their heads opened. up their mouth smelled like somebody farted. so it was time for me to move on Shady said. the living room was a dance floor so turn. me loose I was cuttin' the rug with this chick. bumped into this dude who was a drunk and a. prick ramblin on about how he was gonna. kill me wow! I spilled a drink on his shirt but no. he insisted we should go before I could. drop him Shady had to clock him the music. stopped the party stood in shock I looked. around grabbed the cutest girl and did the smurf.. Chorus.

 

Vertaling

Ik maak geen zwarte muziek, ik maak geen blanke muziek. Ik maak vechtmuziek voor middelbare scholieren. Ik breng levens in gevaar als ik zo rij. van een slippende schijf van een Limp Bizkit schijf. Ik heb net de cadeaulijst voor kerstcadeaus gemist. Dus ik word kwaad en kan niet kiezen welke pols ik doorsnijd. Rijke kinderen in wiegjes doen dit niet. Dus ik doe een stapje terug terwijl ik deze trut ga pimpen. Dus ik zeg tegen het meisje: 'Hoe gaat ie, meisje'. Hou je mond, meisje. Ik liet haar een opengesneden eekhoorn zien. Ze schreeuwde moord en brand zo hard dat iedereen haar hoorde. Ze sloeg me op m'n bek en noemde me een gestoorde moordenaar. Ik ging verder met twee blondjes die op een futon kusten (yo baby). Ik keek naar ze allebei en ik had zoiets van kijk hier eens, schatje. Ik ben op zoek naar Cookie Puss. Ik moet hem onmiddellijk spreken. Ze speelden mijn video op MTV vorige week. En net toen ik dacht dat ik alles was, kwam Fred Durst. Shady, laat me iemand halen. Wie weet uit welk melkwegstelsel ik kom. Een waar een basdrum aan mijn kinderstoel hing. Nu ben ik een nachtmerrie. Blijf daar. Ik heb de koorts voor de smaak van een single. zie mij en Shady, ik denk dat we het voor elkaar hebben. geschokt door het geluid dat ik je heb laten knallen met je topje naar beneden. deze twee blondjes Ik bood ze allebei een drankje aan. en dit zou het feest op gang kunnen brengen. maar in plaats daarvan draaiden de meisjes hun hoofd om. openden hun mond het rook alsof iemand een scheet liet. dus het was tijd voor mij om verder te gaan. Shady zei dat de woonkamer een dansvloer was, dus liet ik me gaan. Ik ging op stap met die meid. Ik botste tegen een kerel op die een dronkaard en een eikel was. Hij bleef maar doordrammen over hoe hij me zou vermoorden. Ik morste een drankje op zijn shirt. Maar nee, hij stond erop dat we gingen. Voordat ik hem kon laten vallen. Shady moest hem klokken. De muziek stopte. Het feest stond in shock. Ik keek om me heen, pakte het leukste meisje en deed de smurf... Refrein. Turn me loose, turn me loose, turn me loose. This party's goin our way. or no way at all, [why don't you]. Eminem: Laat me los. Zeg dat ze het dak opnieuw moeten bedekken. Geef me gratis drankjes tot ik moet kotsen. Dan vraagt Fred of ik in zijn groep wil zingen. Ik zit aan de bar en ik word niet benaderd, want Fred is daar en steelt al mijn hoeren. Ik liep naar deze siamese tweeling en vroeg om een triootje. Ik zei dat twee beter is dan één. En ik respecteer hoe jullie rollen. Samen als één kreeg een klap op je bek en een schop tegen je kruis. Ik stond op als (wacht waar ga je heen?). Drie slag en ik ben uit. En ik heb net een slag achter elkaar uitgedeeld. Ik huil niet meer, fuck it. Ik ben aan het chillen, deed een shot Jager en viel in slaap, tegen het plafond... Fred: wie weet uit welk melkwegstelsel ik kwam. een waar een basdrum aan mijn. hoge stoel hing nu ben ik een nachtmerrie je blijft rechts. daar heb ik de koorts voor de smaak van een. single zie mij en Shady ik denk dat we het hebben. opgesloten geschokt door het geluid dat ik kreeg. je crusin' met je top naar beneden deze twee. blondines ik bood ze allebei een drankje en dit. Je zou denken dat het feest kon beginnen, maar in plaats daarvan draaiden de meisjes hun hoofd open, hun mond rook alsof iemand een scheet had gelaten. Dus het was tijd voor mij om verder te gaan, zei Shady. De woonkamer was een dansvloer, dus draai me los. Ik was het tapijt aan het snijden met deze griet. Ik botste tegen een kerel op die een dronkaard was en een lul die maar doordramde over hoe hij me zou vermoorden, wow! Ik morste een drankje op zijn shirt maar nee, hij stond erop dat we gingen voordat ik hem kon laten vallen. Shady moest hem de muziek laten horen. stopte het feest stond in shock ik keek rond pakte het leukste meisje en deed de smurf.. Refrein.