Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linda ronstadt Songtekst: dedicated to the one i love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linda ronstadt - dedicated to the one i love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dedicated to the one i love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linda ronstadt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linda ronstadt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dedicated to the one i love .

Origineel

While I'm far away from you my baby I know it's hard for you my baby Because it's hard for me my baby And the darkest hour is just before dawn Each night before you go to bed my baby Whisper a little prayer for me my baby And tell all the stars above This is dedicated to the one I love Life can never be Exactly like we want it to be It makes me happy Just knowing that you love me There's one thing I want you to do Especially for me And it's something that everybody needs Each night before you go to bed my baby Whisper a little prayer for me my baby And tell all the stars above This is dedicated to the one I love

 

Vertaling

Terwijl ik ver weg ben van jou mijn baby Ik weet dat het moeilijk voor je is mijn baby Omdat het moeilijk voor mij is, mijn baby En het donkerste uur is net voor zonsopgang Elke avond voor je naar bed gaat, mijn baby Fluister een klein gebedje voor mij mijn baby En vertel alle sterren daarboven Dit is opgedragen aan degene van wie ik hou Het leven kan nooit zijn Precies zoals we willen dat het is Het maakt me gelukkig Alleen al te weten dat je van me houdt Er is één ding dat ik wil dat je doet Speciaal voor mij En het is iets dat iedereen nodig heeft Elke avond voor je naar bed gaat mijn baby Fluister een klein gebedje voor me mijn baby En vertel alle sterren daarboven Dit is opgedragen aan degene van wie ik hou