Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linda ronstadt Songtekst: devoted to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linda ronstadt - devoted to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van devoted to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linda ronstadt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linda ronstadt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals devoted to you .

Origineel

Darling you can count on me Till the sun dries up the sea Until then I'll always be Devoted to you I'll be yours through endless time I'll adore your charms sublime Guess by now you know that I'm Devoted to you I'll never hurt you I'll never lie I'll never be untrue I'll never give you reason to cry I'd be unhappy if you were blue Through the years my love will grow Like a river it will flow It can't die because I'm so Devoted to you I'll never hurt you I'll never lie I'll never be untrue I'll never give you reason to cry I'd be unhappy if you were blue Through the years my love will grow Like a river it will flow It can't die because I'm so Devoted to you

 

Vertaling

Schat, je kunt op me rekenen. Tot de zon de zee opdroogt Tot dan zal ik altijd Toegewijd aan jou Ik zal de jouwe zijn door de eindeloze tijd Ik zal je charmes aanbidden, subliem Ik denk dat je nu wel weet dat ik Toegewijd ben aan jou Ik zal je nooit kwetsen Ik zal nooit liegen Ik zal nooit onwaar zijn Ik zal je nooit reden geven om te huilen Ik zou ongelukkig zijn als je blauw was Door de jaren heen zal mijn liefde groeien Als een rivier zal het stromen Het kan niet sterven want ik ben zo toegewijd ben aan jou Ik zal je nooit pijn doen Ik zal nooit liegen Ik zal nooit onwaar zijn ik zal je nooit reden geven om te huilen Ik zou ongelukkig zijn als je blauw was Door de jaren heen zal mijn liefde groeien Als een rivier zal het stromen Het kan niet sterven want ik ben zo toegewijd ben aan jou