Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linda ronstadt Songtekst: do what you gotta do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linda ronstadt - do what you gotta do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do what you gotta do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linda ronstadt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linda ronstadt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do what you gotta do .

Origineel

Man, I can understand how it might be Kind of hard to love a girl like me I don't blame you much for wanting to be free I just wanted you to know I loved you better than your own kin did From the very start It's my own fault for what happens to my heart You see I've always known you'd go But you just do what you gotta do My wild sweet love Though it may mean I'll never kiss your sweet lips again Pay that no mind Just find that dappled dream of yours Come on back and see me when you can Well, I know they make you sad They make you feel so bad They say you don't treat me like you should Folks got ways to make you feel no good I'd guess they've got no way to know I've had my eyes wide open from the start And boy, you never lied to me And the part of you they'll never see Is the part you've shown to me So you just do what you gotta do My wild sweet love Though it may mean I'll never kiss those sweet lips again Pay that no mind Just find that dappled dream of yours Come on back and see me Come on back and see me when you can

 

Vertaling

Man, ik kan begrijpen hoe het zou kunnen zijn moeilijk is om van een meisje als ik te houden Ik neem het je niet kwalijk dat je vrij wilt zijn Ik wilde je alleen laten weten dat ik meer van je hield dan je eigen familie deed. Vanaf het allereerste begin. Het is mijn eigen schuld voor wat er met mijn hart gebeurt Zie je, ik heb altijd geweten dat je zou gaan. Maar je doet gewoon wat je moet doen Mijn wilde lieve liefde Hoewel het kan betekenen dat ik je zoete lippen nooit meer zal kussen Trek je daar niets van aan Zoek gewoon je droom Kom terug en zie me wanneer je kunt Nou, ik weet dat ze je verdrietig maken Ze geven je een slecht gevoel Ze zeggen dat je me niet behandelt zoals je zou moeten Mensen hebben manieren om je niet goed te laten voelen Ik denk dat ze geen manier hebben om het te weten Ik heb mijn ogen vanaf het begin wijd open gehad En jongen, je hebt nooit tegen me gelogen En het deel van jou dat ze nooit zullen zien is het deel dat je aan mij hebt laten zien Dus doe gewoon wat je moet doen Mijn wilde lieve liefde Hoewel het kan betekenen dat ik nooit meer die zoete lippen zal kussen Schenk daar geen aandacht aan Zoek gewoon je droom Kom terug en zie me Kom terug en zie me wanneer je kunt