Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linda ronstadt Songtekst: heat wave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linda ronstadt - heat wave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heat wave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linda ronstadt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linda ronstadt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heat wave .

Origineel

Whenever I'm with him Something inside starts to burning And I'm filled with desire Could it be the devil in me Or is this the way love's supposed to be? It's like a heat wave Burning in my heart Can't keep from crying It's tearing me apart Whenever he calls my name Soft, low, sweet and plain, I feel, yeah yeah Well I feel that burning flame Has high blood pressure got a hold on me Or is this the way love's supposed to be? It's like a heat wave Burning in my heart Can't keep from crying It's tearing me apart Sometimes I stare into space Tears all over my face I can't explain it don't understand it I hadn't ever felt like this before Now that funny feeling has me amazed I don't know what to do my head's in a haze It's like a heat wave Burning in my heart Can't keep from crying It's tearing me apart Yeah yeah yeah yeah Yeah yeah, oh oh Yeah yeah yeah yeah, oh Don't pass up this chance This time it's true romance Heat wave Heat wave Heat wave Ooh, heat wave

 

Vertaling

Wanneer ik bij hem ben Begint er iets van binnen te branden En ik ben gevuld met verlangen Zou het de duivel in mij zijn Of is dit de manier waarop liefde hoort te zijn? Het is als een hittegolf Brandend in mijn hart Ik kan niet stoppen met huilen It's tear me apart Whenever he calls my name Soft, low, sweet and plain, I feel, yeah yeah Well I feel that burning flame Heeft hoge bloeddruk me in zijn greep Of is dit de manier waarop liefde hoort te zijn? It's like a heat wave Brandend in mijn hart Ik kan niet stoppen met huilen It's tear me apart Soms staar ik in de ruimte Tranen over mijn hele gezicht Ik kan het niet uitleggen, ik begrijp het niet Ik heb me nog nooit zo gevoeld Nu heeft dat rare gevoel me versteld doen staan ik weet niet wat ik moet doen mijn hoofd is in een waas It's like a heat wave Brandend in mijn hart Ik kan niet stoppen met huilen It's tear me apart Yeah yeah yeah yeah Yeah yeah, oh oh Yeah yeah yeah yeah, oh Don't pass up this chance Deze keer is het echte romantiek Hittegolf Hittegolf Hittegolf Ooh, hittegolf