Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linda ronstadt Songtekst: willin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linda ronstadt - willin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van willin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linda ronstadt! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linda ronstadt en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals willin’ .

Origineel

I been warped by the rain, driven by the snow I'm drunk and dirty, don't you know But I'm still willin' Out on the road late last night I'd see my pretty Alice in every headlight Alice, Dallas Alice And I've been from Tucson to Tucumcari Tehachapi to Tonopah Driven every kind of rig that's ever been made Driven the backroads so I wouldn't get weighed And if you give me weed, whites and wine And you show me a sign And I'll be willin' to be movin' And I've been kicked by the wind, robbed by the sleet Had my head stove in but I'm still on my feet And I'm still willin' And I smuggled some smokes and folks from Mexico Baked by the sun every time I go to Mexico Ah but I'm still... And I've been from Tucson to Tucumcari Tehachapi to Tonopah Driven every kind of rig that's ever been made Driven the backroads so I wouldn't get weighed And if you give me weed, whites and wine And you show me a sign And I'll be willin' to be movin'

 

Vertaling

Ik ben verwrongen door de regen, gedreven door de sneeuw Ik ben dronken en vies, weet je dat niet But I'm still willin' Gisteravond laat op de weg zag ik mijn mooie Alice in elke koplamp Alice, Dallas Alice En ik ben van Tucson naar Tucumcari geweest Tehachapi naar Tonopah Rijd elk soort tuig dat ooit gemaakt is Ik heb op de binnenwegen gereden zodat ik niet gewogen zou worden En als je me weed, blanken en wijn geeft En je laat me een teken zien En ik zal bereid zijn om te bewegen En ik ben geschopt door de wind, beroofd door de ijzel Had my head stove in but I'm still on my feet And I'm still willin' En ik smokkelde wat rookwaar en mensen uit Mexico Gebakken door de zon elke keer als ik naar Mexico ga Ah maar ik ben nog steeds... And I've been from Tucson to Tucumcari Tehachapi naar Tonopah Ik heb met alle soorten tuigen gereden die er ooit gemaakt zijn. Ik heb op de binnenwegen gereden zodat ik niet gewogen zou worden. En als je me weed, blanken en wijn geeft En je laat me een teken zien En ik zal bereid zijn om te rijden