Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linda saum Songtekst: you took advantage of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linda saum - you took advantage of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you took advantage of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linda saum! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linda saum en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you took advantage of me .

Origineel

When a girl has the heart of a mother It must go to someone of course It can't be sister or brother And so I love my horse But horses are frequently silly Mine ran from the beach of Okhala And left me alone for a filly So I have picked you up I'm a sentimental sap, that's all What's the use of trying not to fall? I have no will, you've made your kill Cause you took advantage of me I'm just like an apple on a bough And you're gonna shake me down somehow So, what's the use, you've cooked my goose Cause you took advantage of me I'm so hot and bothered that I don't know my elbow from my ear I suffer something awful each time You go and much worse when you're near Here I am with all my bridges burned Just a babe in arms where you're concerned So lock the doors and call me yours Cause you took advantage of me. I'm a sentimental sap, that's all What's the use of trying not to fall? I have no will, you've made your kill Cause you took advantage of me I'm just like an apple on a bough And you're gonna shake me down somehow So, what's the use, you've cooked my goose Cause you took advantage of me I'm so hot and bothered that I don't know my elbow from my ear I suffer something awful each time You go and much worse when you're near Here I am with all my bridges burned Just a babe in arms where you're concerned So lock the doors and call me yours Cause you took advantage of me You took advantage of me

 

Vertaling

Als een meisje het hart van een moeder heeft moet het natuurlijk naar iemand gaan Het kan geen zus of broer zijn En dus hou ik van mijn paard Maar paarden zijn vaak onnozel De mijne liep weg van het strand van Okhala En liet mij alleen voor een merrieveulen Dus heb ik jou opgepikt Ik ben een sentimentele idioot, dat is alles Wat heeft het voor zin om niet te vallen? Ik heb geen wil, jij hebt je moord gepleegd. Omdat je misbruik van me hebt gemaakt Ik ben net als een appel op een tak And you're gonna shake me down somehow Dus, wat is het nut, je hebt mijn gans gekookt Want je hebt misbruik van me gemaakt I'm so hot and bothered that I don't know my elbow from my ear Ik lijd elke keer iets vreselijks Je gaat en nog veel erger als je in de buurt bent Hier ben ik met al mijn bruggen verbrand Gewoon een babe in arms waar jij bij betrokken bent Dus doe de deuren op slot en noem me de jouwe Want je hebt misbruik van me gemaakt. Ik ben een sentimentele sukkel, dat is alles Wat is het nut van proberen niet te vallen? Ik heb geen wil, je hebt je moord gepleegd Cause you took advantage of me Ik ben net als een appel op een tak And you're gonna shake me down somehow Dus, wat is het nut, je hebt mijn gans gekookt Cause you took advantage of me I'm so hot and bothered that I don't know my elbow from my ear Ik lijd elke keer iets vreselijks Je gaat en nog veel erger als je in de buurt bent Hier ben ik met al mijn bruggen verbrand Gewoon een babe in arms waar jij bij betrokken bent Dus doe de deuren op slot en noem me de jouwe Cause you took advantage of me Je hebt misbruik van me gemaakt