Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lindsay lohan Songtekst: confessions of a broken heart (daughter to father)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lindsay lohan - confessions of a broken heart (daughter to father) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van confessions of a broken heart (daughter to father)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lindsay lohan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lindsay lohan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals confessions of a broken heart (daughter to father) .

Origineel

I wait for the postman to bring me a letter And I wait for the good Lord to make me feel better And I carry the weight of the world on my shoulders A family in crisis that only grows older Why'd you have to go? Why'd you have to go? Why'd you have to go? Daughter to father, daughter to father I am broken but I am hoping Daughter to father, daughter to father I am cryin', a part of me's dyin' And these are, these are The confessions of a broken heart And I wear all your old clothes, your polo sweater I dream of another you, one who would never Never leave me alone to pick up the pieces A daddy to hold me, that's what I needed So why'd you have to go? Why'd you have to go? Why'd you have to go? Daughter to father, daughter to father I don't know you, but I still want to Daughter to father, daughter to father Tell me the truth, did you ever love me? ?Cause these are, these are The confessions of a broken heart, of a broken heart I love you I love you I love you I, I, I, I love you Daughter to father, daughter to father I don't know you, but I still want to Daughter to father, daughter to father Tell me the truth, did you ever love me? Did you ever love me? These are the confessions of a broken heart Oh yeah I wait for the postman to bring me a letter

 

Vertaling

Ik wacht op de postbode om me een brief te brengen En ik wacht op de goede Heer om me beter te laten voelen En ik draag het gewicht van de wereld op mijn schouders Een familie in crisis die alleen maar ouder wordt Waarom moest je gaan? Waarom moest je gaan? Waarom moest je gaan? Dochter tegen vader, dochter tegen vader Ik ben gebroken maar ik hoop Dochter voor vader, dochter voor vader Ik huil, een deel van mij is stervende En dit zijn, dit zijn De bekentenissen van een gebroken hart En ik draag al je oude kleren, je polo sweater Ik droom van een andere jij, een die me nooit me nooit alleen zou laten om de brokstukken op te rapen Een vader om me vast te houden, dat is wat ik nodig had Dus waarom moest je gaan? Waarom moest je gaan? Waarom moest je gaan? Dochter van vader, dochter van vader Ik ken je niet, maar toch wil ik Dochter voor vader, dochter voor vader Vertel me de waarheid, heb je ooit van me gehouden? Want dit zijn, dit zijn De bekentenissen van een gebroken hart, van een gebroken hart Ik hou van je. ik hou van je ik hou van je Ik, ik, ik, ik hou van je Dochter van vader, dochter van vader Ik ken je niet, maar ik wil het toch Dochter voor vader, dochter voor vader Vertel me de waarheid, heb je ooit van me gehouden? Heb je ooit van me gehouden? Dit zijn de bekentenissen van een gebroken hart Oh ja Ik wacht op de postbode om me een brief te brengen