Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lindsay lohan Songtekst: over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lindsay lohan - over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lindsay lohan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lindsay lohan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over .

Origineel

I watch the walls around me crumble But it's not like I won't build them up again So here's your last change for redemption So take it while it lasts because it will end My tears are turning into time I've wasted trying to find a reason for goodbye I can't live without you Can't breathe without you I'm dreamin' 'bout you honestly Tell me that its over 'Cause if the world is spinning and I'm still living It won't be right if we're not in it together Tell me that it's over And I'll be the first to go Don't want to be the last to know I won't be the one to chase you But at the same time you're the heart that I call home I'm always stuck with these emotions And the more I try to feel the less I'm whole My tears are turning into time I've wasted trying to find a reason for goodbye I can't live without you Can't breathe without you I'm dreamin' 'bout you honestly Tell me that its over 'Cause if the world is spinning and I'm still living It won't be right if we're not in it together Tell me that it's over And I'll be the first to go Yeah, I'll be the first to go Don't want to be the last to know Over, over, over My tears are turning into time I've wasted trying to find a reason for goodbye I can't live without you Can't breathe without you I'm dreamin' bout you honestly Tell me that its over 'Cause if the world is spinning and I'm still living It won't be right if we're not in it together Tell me that it's over Tell me that it's over Honestly tell me, Honestly tell me, Don't tell me that it's over Don't tell me that it's over.

 

Vertaling

Ik zie de muren om me heen afbrokkelen Maar het is niet zo dat ik ze niet weer zal opbouwen Dus hier is je laatste kans op verlossing Dus neem het zolang het duurt want het zal eindigen Mijn tranen veranderen in tijd die ik heb verspild om een reden voor afscheid te vinden Ik kan niet leven zonder jou Kan niet ademen zonder jou Ik droom eerlijk van je Zeg me dat het voorbij is 'Cause if the world is spinning and I'm still living Het zal niet goed zijn als we niet samen zijn Zeg me dat het voorbij is And I'll be the first to go Ik wil niet de laatste zijn die het weet Ik zal niet degene zijn die je opjaagt Maar op hetzelfde moment ben jij het hart dat ik thuis noem Ik zit altijd vast met deze emoties En hoe meer ik probeer te voelen, hoe minder ik heel ben Mijn tranen veranderen in tijd Ik heb verspild om een reden voor afscheid te vinden Ik kan niet leven zonder jou Kan niet ademen zonder jou I'm dreamin 'bout you honestly Zeg me dat het voorbij is 'Cause if the world is spinning and I'm still living Het zal niet goed zijn als we niet samen zijn Zeg me dat het voorbij is And I'll be the first to go Ja, ik zal de eerste zijn die gaat Don't want to be the last to know Over, over, over My tears are turning into time Ik heb verspild om een reden voor afscheid te vinden Ik kan niet leven zonder jou Kan niet ademen zonder jou I'm dreamin' bout you honestly Zeg me dat het voorbij is 'Cause if the world is spinning and I'm still living Het zal niet goed zijn als we niet samen zijn Zeg me dat het voorbij is Zeg me dat het voorbij is Zeg het me eerlijk, Zeg het me eerlijk, Zeg me niet dat het voorbij is Zeg me niet dat het voorbij is.