Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lindsay lohan Songtekst: speak

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lindsay lohan - speak ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speak? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lindsay lohan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lindsay lohan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speak .

Origineel

Speak love speak straight speak your heart go go go go Everybody's got a point of view And the right to their own opinion So don't be scared of what I'm gonna do When you let me know your intuition So what makes you think That I won't get it So what makes you think that I won't get your love tonight [Chorus:] Speak come and let it out Give it to me You know that I can take it Speak because the more you say the more I'm at ease Come on don't keep me waiting now I don't want to guess, not a test tell me what your thinking Keep it real, no big deal Tell me what your dreaming Speak let it out Breathe Speak love straight from your heart You gotta let it out, speak, you gotta let it out From your heart You gotta let it out Come on and let it out Come on and let it out Because the more you say the more I'm at ease Come on and let it out Don't want to guess not a test Tell me what your thinking Keep it real, no big deal tell me what your Dramin Speak let it out breath Speak come on and let it out give it to me Give it to me [Repeat: x2] You no that I can take it, speak Because the more you say the more I'm at ease Come on don't keep me waiting, now Don't want to guess not a test tell me what your Thinking, keep it real no big deal tell me what Your thinking Speak let it out Speak!

 

Vertaling

Spreek liefde spreek recht spreek je hart ga ga ga ga Iedereen heeft een standpunt En het recht op hun eigen mening Dus wees niet bang voor wat ik ga doen Als je me je intuïtie laat weten Dus waarom denk je Dat ik het niet zal snappen Dus waarom denk je dat I won't get your love tonight [Refrein:] Spreek, kom en laat het eruit Geef het aan mij Je weet dat ik het aankan Spreek want hoe meer je zegt hoe meer ik op mijn gemak ben Kom op laat me nu niet wachten Ik wil niet raden, geen test vertel me wat je denkt Hou het echt, niets bijzonders Vertel me wat je droomt. Spreek, laat het eruit Adem Spreek liefde recht uit je hart Je moet het eruit laten, spreek, je moet het eruit laten Vanuit je hart Je moet het eruit laten komen Kom op, laat het eruit Kom op en laat het eruit Want hoe meer je zegt, hoe meer ik op mijn gemak ben Kom op en laat het eruit Ik wil niet raden, geen test Zeg me wat je denkt Keep it real, no big deal tell me what your Dramin Spreek laat het eruit ademen Spreek kom op en laat het eruit geef het aan mij Give it to me [Herhaal: x2] Je weet niet dat ik het aankan, spreek Want hoe meer je zegt hoe meer ik op mijn gemak ben Kom op laat me niet wachten, nu Don't want to guess not a test tell me what your Thinking, keep it real no big deal tell me what Your thinking Spreek laat het eruit Spreek!