Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lindsey buckingham Songtekst: go insane

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lindsey buckingham - go insane ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van go insane? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lindsey buckingham! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lindsey buckingham en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals go insane .

Origineel

Two kinds of people in this world Winners, losers I lost my power in this world Because I did not use it And I go insane like I always do And I call your name, she's a lot like you Two kinds of trouble in this world Living, dying I lost my power in this world And the rumors are flying And I go insane like I always do And I call your name, she's a lot like you

 

Vertaling

Twee soorten mensen in deze wereld Winnaars, verliezers Ik verloor mijn macht in deze wereld Omdat ik het niet gebruikte En ik word gek zoals ik altijd doe En ik roep je naam, ze lijkt veel op jou Twee soorten problemen in deze wereld Levend, stervend Ik verloor mijn macht in deze wereld En de geruchten doen de ronde En ik word gek zoals ik altijd doe En ik roep je naam, ze lijkt veel op jou