Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linkin park Songtekst: animals (2011 demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linkin park - animals (2011 demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van animals (2011 demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linkin park! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linkin park en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals animals (2011 demo) .

Origineel

This is where the pain comes from. This is how the payback sounds. This is why the fire goes up. This is why the walls come down. You ain't never been in these shoes. Never know a word that I'm saying. So the only thing to keep the blood flowing. Is to let you know I'm not playing. I'mma see your lies exposed. I'mma see the justice done. I'mma see the sun come back. I'mma see the kingdome come. Take it where it can't come back. Take it where the shadows been. Take it to the breaking point. Take it to the end. Saying that the end is near. God, you have no idea. Used to be afraid, but now. Only thing I fear is fear. This is where the line gets drawn. Something that you've always known. This is what you're hiding from. True colors that are yours to own. Give me back the fire I had. Give me back the faith I lost. Give me back the trust you broke. Give me back the pride it cost. Take the venom out of my blood. Take the pain you put me in. Take it when I tell you so. Take it to the end

 

Vertaling

Dit is waar de pijn vandaan komt. Dit is hoe de wraak klinkt. Dit is waarom het vuur omhoog gaat. Dit is waarom de muren naar beneden komen. Je hebt nog nooit in deze schoenen gestaan. Je weet geen woord van wat ik zeg. Dus het enige om het bloed vloeiend te houden. Is om je te laten weten dat ik niet speel. Ik zal je leugens ontmaskerd zien. Ik zal zien dat gerechtigheid geschiedt. Ik wil de zon terug zien komen. Ik wil het koninkrijk zien komen. Neem het waar het niet terug kan komen. Neem het waar de schaduwen zijn geweest. Breng het naar het breekpunt. Breng het naar het einde. Zeggen dat het einde nabij is. God, je hebt geen idee. Vroeger was ik bang, maar nu. Het enige waar ik bang voor ben, is angst. Dit is waar de lijn wordt getrokken. Iets dat je altijd hebt geweten. Dit is waar je je voor verbergt. Ware kleuren die van jou zijn om te bezitten. Geef me het vuur terug dat ik had. Geef me het vertrouwen terug dat ik verloor. Geef me het vertrouwen terug dat je brak. Geef me de trots terug die het gekost heeft. Haal het gif uit mijn bloed. Neem de pijn die je me hebt aangedaan. Neem het als ik het je zeg. Neem het tot het einde