Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: linkin park Songtekst: castle of glass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: linkin park - castle of glass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van castle of glass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van linkin park! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van linkin park en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals castle of glass .

Origineel

Take me down to the river bend Take me down to the fighting end Wash the poison from off my skin Show me how to be whole again Fly me up on a silver wing Past the black where the sirens sing Warm me up in a nova's glow And drop me down to the dream below 'Cause I'm only a crack in this castle of glass Hardly anything there for you to see For you to see Bring me home in a blinding dream Through the secrets that I have seen Wash the sorrow from off my skin Show me how to be whole again 'Cause I'm only a crack in this castle of glass Hardly anything there for you to see For you to see 'Cause I'm only a crack in this castle of glass Hardly anything else I need to be 'Cause I'm only a crack in this castle of glass Hardly anything there for you to see For you to see For you to see

 

Vertaling

Neem me mee naar de rivierbocht Breng me naar het einde van het gevecht Was het gif van mijn huid Laat me zien hoe ik weer heel kan worden Vlieg me omhoog op een zilveren vleugel Voorbij het zwart waar de sirenes zingen Verwarm me in de gloed van een nova En laat me zakken naar de droom beneden Want ik ben slechts een barst in dit kasteel van glas Nauwelijks iets daar voor jou om te zien Voor jou om te zien Breng me thuis in een verblindende droom Door de geheimen die ik heb gezien Was het verdriet van mijn huid Laat me zien hoe ik weer heel kan worden Want ik ben slechts een barst in dit kasteel van glas Er is nauwelijks iets wat jij kunt zien Voor jou om te zien Want ik ben slechts een barst in dit kasteel van glas Nauwelijks iets anders dat ik moet zijn Want ik ben slechts een barst in dit kasteel van glas Nauwelijks iets daar voor jou om te zien Voor jou om te zien Voor jou om te zien