Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lion's share Songtekst: a touch of evil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lion's share - a touch of evil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a touch of evil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lion's share! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lion's share en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a touch of evil .

Origineel

You mesmerize slowly Till I can't believe my eyes Ecstasy controls me What you give just serves me right Without warning you're here Like magic you appear I taste the fear I'm so afraid But I still feed the flame In the night Come to me You know I want your touch of evil In the night Please set me free I can't resist a touch of evil Aroused with desire You put me in a trance A vision of fire I never had a chance A dark angel of sin Preying deep from within Come take me in I'm so afraid But I still feed the flame In the night Come to me You know I want your touch of evil In the night Please set me free I can't resist a touch of evil Arousing me now with a sense of desire Possessing my soul till my body's on fire A dark angel of sin Preying deep from within Come take me in I'm so afraid But I still feed the flame You're possessing me

 

Vertaling

Je betovert me langzaam Tot ik mijn ogen niet kan geloven Extase beheerst me Wat jij geeft, dient me juist Zonder waarschuwing ben je hier Als bij toverslag verschijn je Ik proef de angst Ik ben zo bang Maar ik voed nog steeds de vlam In de nacht Kom naar mij Je weet dat ik je aanraking van het kwaad wil In de nacht Bevrijd me alsjeblieft Ik kan een aanraking van het kwaad niet weerstaan Opgewonden van verlangen Je brengt me in een trance Een visioen van vuur Ik had nooit een kans Een duistere engel van de zonde Die diep van binnen aast Kom neem me in Ik ben zo bang Maar ik voed nog steeds de vlam In de nacht Kom naar mij. Je weet dat ik je aanraking van het kwaad wil In de nacht Bevrijd me alsjeblieft Ik kan een aanraking van het kwaad niet weerstaan Wek me nu met een gevoel van verlangen Mijn ziel in bezit nemend tot mijn lichaam in brand staat Een donkere engel van de zonde Die diep van binnen aast Kom neem me in je op Ik ben zo bang Maar ik voed nog steeds de vlam Je neemt bezit van me.