Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little big town Songtekst: from this dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little big town - from this dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van from this dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little big town! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little big town en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals from this dream .

Origineel

I don't want to wake up From this dream that I'm in If I should wake up I'm afraid it'll end When I'm with you Dreams come true Life is full and so enthralling I feel like I'm flying,falling I don't want to wake up From this dream Lying beside you Time standing still Angels surrounded us And I pray they always will In this twilight Holding you tight All the world has disappeared Everything I want is here I don't want to wake up From this dream If a moment Could be stolen I would spend a life in prison If each night my dream was this one I don't want to wake up I don't want to wake up From this dream I don't want to wake up From this dream I don't want to wake up From this dream I don't want to wake up

 

Vertaling

Ik wil niet wakker worden Uit deze droom waar ik in zit Als ik wakker moet worden ben ik bang dat het zal eindigen Als ik bij jou ben worden dromen werkelijkheid Het leven is vol en zo boeiend Ik voel me alsof ik vlieg, val Ik wil niet wakker worden Uit deze droom Ik lig naast je De tijd staat stil Engelen hebben ons omringd En ik bid dat ze dat altijd zullen doen In deze schemering Jou stevig vasthoudend De hele wereld is verdwenen Alles wat ik wil is hier Ik wil niet wakker worden Uit deze droom Als een moment gestolen kon worden zou ik levenslang in de gevangenis zitten Als elke nacht mijn droom deze was Ik wil niet wakker worden Ik wil niet wakker worden Uit deze droom Ik wil niet wakker worden Uit deze droom Ik wil niet wakker worden Uit deze droom Ik wil niet wakker worden