Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: little feat Songtekst: boom box car

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: little feat - boom box car ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boom box car? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van little feat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van little feat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boom box car .

Origineel

Barrère Yes you drivin' me crazy with your boom box automobile Yeah you drivin' me crazy with your boom box automobile Now I'd love to see you lose the keys to that menace on four wheels It's so amplified... ain't no wonder why your paint's begun to peel And those sub woofers hammerin' they're givin' my head a pain It's either you or me if its me you see I'll jus' cop the plea... Hey judge... I'm insane I'm sore insane You and your boom box car You and your boom box car Ya gone and drove me too far With your boom box car With all this rap dap 'o' lappin' and those bass drums a flappin At a million and twenty dee bees It's got my eyeballs bleadin' and my eardrums pleadin' I'm beggin' mercy, please, please, please But what has got me so mad is when you tell me oh dad Ya 'bout as square as you can be Would ya think I's neater if I blew out your tweeters With this 12 guage across my knees Give up the keys You and your boom box car You and your boom box car Ya gone and drove me too far With your boom box car You know that back in my day we'd drive our Chevrolets And take our dates way up on Blueberry Hill And with very straight faces say 'the submarine race Well they start about a quarter 'til' But now you and your clowns just like to ride around town With you volume knobs at ten And the only thing bangin' in your station wagon Is the beat bouncin' off your head Ya might be brain dead soon be stone deaf From your boom box car Yes your boom box car You gone and drove me too far In your boom box car

 

Vertaling

Barrère Ja je maakt me gek met je boom box auto Ja, je maakt me gek met je boom box auto Nu zou ik graag zien dat je de sleutels verliest van dat gevaar op vier wielen Het is zo versterkt... geen wonder dat je verf begint te bladderen En die subwoofers doen m'n hoofd pijn. It's either you or me if it's me you see I'll jus' cop the plea... Hé rechter... Ik ben krankzinnig. Ik ben krankzinnig. Jij en je boom box auto Jij en je boom box auto Je bent weggegaan en hebt me te ver gedreven Met je boom box auto With all this rap dap 'o' lappin' and those bass drums a flappin At a million and twenty dee bees Het laat mijn oogballen bloeden en mijn trommelvliezen smeken I'm beggin' mercy, please, please, please But what has got me so mad is when you tell me oh dad Je bent zo vierkant als je maar kan zijn Zou je denken dat ik netter ben als ik je tweeters eruit blies Met deze 12-gauge over mijn knieën Give up the keys Jij en je boom box auto Jij en je boom box auto Je bent weggegaan en hebt me te ver gedreven With your boom box car Je weet dat we in mijn tijd in onze Chevrolets reden en onze afspraakjes meenamen naar Blueberry Hill En met een uitgestreken gezicht zeiden we 'de onderzeeër race Nou ze beginnen over kwart voor Maar nu vinden jij en je clowns het leuk om door de stad te rijden Met je volumeknoppen op tien And the only thing bangin' in your station wagon Is de beat die van je hoofd afkomt Je zou hersendood kunnen zijn binnenkort steen doof Van je boom box auto Ja, je boom box auto You gone and drove me too far In jouw boom box auto